PR članci 24.08.2020. 12:25. Zadnja izmjena: 25.08.2020. 12:29.

Međimurje daje više

Restoran Potrti kotač partner je kampanje Međimurje daje više

U suradnji s Turističkom zajednicom Međimurske županije kroz naredna izdanja lista Međimurje predstavit ćemo partnere kampanje „Međimurje daje više” koja traje od 15. lipnja do 15. rujna ove godine.

Cilj spomenute kampanje je ostvarivanje što boljega turističkog prometa u nadolazećim mjesecima. Svaki gost koji u smještajnom, ugostiteljskom ili drugom turističkom objektu u Međimurskoj županiji potroši najmanje 250 kuna (jednokratno), dobiva bonus u obliku kupona. Komercijalni partneri uručuju kupon pri realizaciji usluge, odnosno prilikom dolaska u smještajni objekt, a kod ugostiteljskih usluga nakon plaćanja računa. Dobivenim kuponom gost može besplatno jednokratno posjetiti jedan od javnih turističkih sadržaja i lokaliteta ili jednokratno koristiti jednu od turističkih usluga koje će donirati partneri u projektu. Popunjavanjem podataka na poleđini kupona automatski se sudjeluje u nagradnoj igri. Istražili smo što nude pojedini subjekti uključeni u ovu promotivnu kampanju.

RESTORAN POTRTI KOTAČ

Klet “Potrti kotač” nalazi se u jedinstvenom okruženju međimurskih brežuljaka, nadaleko poznatih međimurskih vinograda i stoljetnih šuma u ambijentu u kojem se osjeća duh starinskog obiteljskog seoskog života. Posebnost kleti “Potrti kotač” su starine i antikviteti koji čine etnološku zbirku. Ovdje možete vidjeti pomagala i oruđe koja su se koristila u svakodnevnom životu prije 100 i više godina. Klet “Potrti kotač” raspolaže sa 150 mjesta i ljetnom terasom i dodatnih osamdeset mjesta. Osim uobičajene restoranske usluge, nudi se i usluga organiziranja velikih svečanosti poput svadbi, krštenja, krizmi, rođendana, raznih obilježavanja godišnjica, poslovnih večera i slično. U raznolikosti ponude kleti “Potrti kotač” ističe se domaća međimurska kuhinja, ali i drugi kulinarski specijaliteti te bogata ponuda kvalitetnih vina. Vikendom uz glazbu uživo možete se zabaviti do ranih jutarnjih sati, a za domaću atmosferu brine ljubazno osoblje i vlasnici koji svakog gosta dočekuju uz toplu riječ i sa smiješkom na licu.

U sklopu kampanje “Međimurje daje više”, donosioci kupona dobivaju aperitiv grats.