PR članci 08.02.2018. 09:13. Zadnja izmjena: 08.02.2018. 11:24.

Opušteno, spontano i zdravo

Rezervirajte i proslavite ljubav u Wellness centru Termi Sveti Martin

Valentinovo nas podsjeća, ako ponekad zaboravimo, da je ljubav ono što nas pokreće. Shvatimo da trebamo zastati i proslaviti je. Ipak, prilikom odabira poklona povodom „praznika ljubavi“ često smo neodlučni. Ove godine zaobiđite brige i prepustite se originalnijem slavlju ljubavi baš onako kako treba – opušteno, spontano i zdravo.

Danima razbijate glavu što pokloniti boljoj polovici povodom Valentinova? Ili ste već smislili što ćete kupiti, no preostaje vam planiranje romantičnog ugođaja za dan koji će biti posvećen samo vama. Nema više dvojbe, jer Wellness centar Termi Sveti Martin donosi vam upravo ono što vam treba.

Prigodni popusti cijelog tjedna

Možda nećete moći proslaviti Valentinovo baš 14. veljače, no ljubav se ionako slavi svaki dan. U Wellness centru su zaljubljene odlučili počastiti s čak 20% popusta od 12. do 16. veljače.

Opušteno rješenje na jednom mjestu

Priuštite si puna tri sata Svijeta saune, isprobajte tajlandsku masažu, masažu leđa ili WIN UP tretman lica i jednostavno zablistajte. Opuštanje u dvoje će vas dodatno zbližiti, pa odaberite Love paket. Zaborav na stres i napetost uz masažu nastavite na kupanju u termomineralnom kupalištu The Temple of Life.

Budite praktični i nemojte gubiti vrijeme na putovanje od točke A do točke B kada postoji rješenje kojim biste to mogli izbjeći. Na sreću, Wellness centar nalazi se u sklopu LifeClass Termi Sveti Martin i hotela Spa Golfer 4*.

Ljubav kroz želudac?

Ako ste od onih kojima ljubav doslovno ide kroz želudac, nemojte ni sekunde dvojiti trebate li isprobati paket Chic Red. Svoju bolju polovicu povedite na masažu u dvoje, nakon toga se ugrijte u sauni, a dan zaokružite romantičnim ručkom ili intimnom večerom u restoranu Le Batat.Iako nemamo ništa protiv cvijeća i čokolade, vrijeme je da se odmaknete od klišeja. Dali smo vam dovoljno prijedloga za savršeno Valentinovo kakvo i zaslužujete.

Za više informacija nazovite (040) 315 002 ili ih potražite na Facebook stranici LifeClass Termi Sveti Martin.
 

Izvor: Terme Sveti Martin