PR članci 09.10.2017. 00:00. Zadnja izmjena: 09.10.2017. 12:50.

Rezervirajte prostor na vrijeme

Obiteljske svečanosti u Termama Sveti Martin

Vrijeme provedeno uz obitelj i drage prijatelje, uz užurbanu svakodnevicu koju nije lako izbjeći, iz dana u dan dobiva na svojoj važnosti. Iako svoje najdraže možda ne uspijevate posjećivati onoliko često koliko biste htjeli, jednom kad se uspijete usuglasiti oko vremena i datuma druženja, bitno je odrediti i mjesto na kojem ćete provesti dragocjeno zajedničko vrijeme. Idealno mjesto za to je restoran Vučkovec u Termama Sveti Martin!

Obiteljske svečanosti savršena su prigoda za obiteljska okupljanja. Vrijeme je to kad i najudaljenija rodbina konačno spakira stvari i dođe doma kako biste zajedno proveli dragocjene zajedničke trenutke i stvorili neke nove uspomene koje će se u obitelji prepričavati još generacijama.

Radi li se o svadbi, prvoj pričesti, krizmi ili tradicionalnom obiteljskom okupljanju uz dobru hranu i kvalitetnu kapljicu, sasvim je nevažno. Jedino što je važno jest da ćete se nakon dugo vremena svi okupiti u dobrom raspoloženju, a savršeno mjesto za to je restoran Vučkovec u sklopu Termi Sveti Martin. Okruženi zelenilom, netaknutom prirodom i odmaknuti od gradske gužve, priuštit ćete svojim najdražima zelenu oazu mira i spokoja, uz vrhunsku gastronomsku ponudu i ljubazno osoblje.

Skrećemo vam pažnju i na pogodnosti koje možete ostvariti, odlučite li se obitelj povesti na sjever, prema Svetom Martinu. Naime, ugovorite li termin za svadbenu svečanost u restoranu Vučkovec do kraja ove godine, osigurat ćete si popust na ukupni iznos od čak 10%!

Na vrijeme rezervirajte dan za druženje s najmilijima u Vučkovcu, iskoristite popuste i bez stresa dočekajte rijetke trenutke bliskosti s prijateljima i obitelji. Za više informacija nazovite 099 220 4369 i cjelokupnu organizaciju prepustite neumornoj ekipi Termi Sveti Martin.