PR članci 07.11.2016. 13:36. Zadnja izmjena: 07.11.2016. 14:09.

NADO centar Varaždin

Riješite problem kralježnice bez kirurških zahvata

Ako imate problema s kralježnicom ili osjećate bilo kakve druge boli, dobra vijest za vas je da u blizini postoji Nado centar zdravlja Varaždin – centar za kralježnicu. Na adresi Frana Kurelca 2, u sjedištu Nado centra zdravlja Varaždin, provodi se medicinski priznata metoda dekompresijskog tretmana (istezanje ili trakcija) kralježnice - iznimno uspješna i hvaljena od strane pacijenata.

Što je spinalna dekompresija?

Spinalna dekompresija je izrazito uspješna i neoperativna procedura za popuštanje bolova u donjem dijelu leđa, vratu, rukama i nogama. Klinički je dokazana s učinkovitošću od 80% za boli vezane uz kralježnicu. Spinalni dekompresijski sustav je najnaprednije neoperativno liječenje na svijetu za herniju i degeneraciju međukralježničnog koluta (intravertebralnog diska). To je glavna neinvazivna alternativa operaciji u SAD- u, gdje se ovaj termin i tretmani najviše upotrebljavaju.

Tko ima koristi od spinalne dekompresije?

Bilo koja osoba koja pati od bolova u leđima ili vratu uzrokovanih cijelim ili djelomičnim oštećenjem diska. Učestala stanja koja mogu biti učinkovito liječena spinalnom dekompresijom su: hernija (protruzija) diska, išijas (ischialgia), degenerativne bolesti diska, spinalna stenoza, bol u donjem dijelu leđa, bol u vratu, trnci u ruci i/ili nozi, glavobolje i vrtoglavica, radikulopatija (uklještenje živca).

Razlika između Nado centra i ostalih sličnih centara je u visokokvalitetnoj i tehnološki naprednoj aparaturi kojoj je cilj u kompjutorski kontroliranim uvjetima, postići normalno stanje kralježnice bez operativnih zahvata.

Nado centar se ne bavi masažama, kiropraktikom, bioenergijom ili nekom klasičnom fizikalnom terapijom, već funkcionira u smjeru opuštanja tetiva, ligamenata i sveza koji spajaju dvoje, troje (ili više) kralježaka. Cijeli proces je od svog početka do kraja računalno praćen i kontroliran, a svaki individualni tretman je modificiran i potpuno podatkovno prilagođen svakoj osobi posebno i to na način koji je za tu osobu najefikasniji i najpogodniji.

Djelovanje na uzrok problema

Bitno je naglasiti da prilikom tretmana u Nado centru nema trzaja kralježnice te da se ovdje ne radi o masaži površinskih mišića već o laganom djelovanju upravo na sam uzrok problema - ukliještene živce. Cilj tretmana u Nado centru je opuštanje mišićnog spazma dubokih leđnih mišića te omogućavanje vraćanje diska na njegovu početnu poziciju.

PRVA KONZULTACIJA JE BESPLATNA - individualni pristup svakom pacijentu -

Radno vrijeme: 

  • Pon; sri; čet - 12:00 - 20:00
  • Uto; pet - 08:00 – 16:00
  • 042 / 55 75 13 ili 091/ 311 08 22

[email protected]

www.facebook.com/nadocentarzdravljavarazdin