PR članci 05.10.2020. 11:56. Zadnja izmjena: 05.10.2020. 11:56.

Etno Art Travel

Srcem i dušom radimo na razvoju turističkih proizvoda

Obiteljsku agenciju Etno Art Travel, koja je u desetljetnom poslovanju doživjela puno izazova, a još više lijepih trenutaka i koraka naprijed, vode supružnici Martinjaš, Tatjana i Marijan, a u mnogim projektima sudjeluju i njihova djeca Lea, Jan i Fran. Agencija se od samoga početka bavi destinacijskim menadžmentom i stvaranjem složenih turističkih paket aranžmana za turiste koji posjećuju Međimurje. Specijalizirani su za enogastronomski i botanički turizam te osim turističke ponude Međimurja kreiraju turističke paket aranžmane za čitavu Hrvatsku, prilagođene grupama i individualnim posjetiteljima, a uz to kreirali su i niz turističkih radionica za posjetitelje svih generacija.

- Želja nam je ponuditi visokokvalitetne proizvode s dodatnom vrijednošću, kako bi naši posjetitelji doživjeli čari Međimurja, našu bogatu nematerijalnu i materijalnu kulturnu baštinu, kao i jedinstvene prirodne ljepote koje okružuju Županiju. kazala je voditeljica agencije Tatjana Martinjaš.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u organizaciji turističkih aranžmana postali su stručni i prepoznati u pružanju niza drugih usluga u području turizma i gastronomije, što potvrđuju brojne nagrade i priznanja poput Turističkog cvijeta – Kvaliteta za Hrvatsku - za Posebno priznanje za razvoj eno-gastro turizma, zatim Turističke prizme – Nagrada za novi kvalitet u Turizmu, a također su 14 uzastopnih godina na listi 100 vodećih hrvatskih restorana, koje provodi Gastronaut.

- Kroz cijeli naš profesionalni i životni vijek puno putujemo te nastojimo primjere dobre prakse primijeniti u naš posao. Neprestano nadopunjujemo turističku ponudu kreiranjem novih proizvoda i usluga kako bismo našim gostima pružali autentičan doživljaj našega kraja - istaknula je naša sugovornica. Usluge na području gastronomije nisu usmjerene samo na Međimurje već na cijelu Hrvatsku, a brojne cateringe odradili su i u susjednoj Sloveniji. Također, nude i kulinarske radionice u Etno Art Chef kreativnoj kuhinji, Međimurski tradicijski stol koji se održava svake nedjelje, eno-gastro ture i razglede, posjete vinskim cestama i drugim sadržajima na temu gastronomije. Osim toga, uključivanjem u lokalne i europske projekte stvaraju nove vrijednosti, usluge, sadržaje i partnerstva kojima obogaćuju destinaciju.

Međimurska gibanica dio je svakodnevne ponude


Međimurski tradicijski stol

Prepoznatljivo mjesto na kojem se nudi domaća, tradicionalna, međimurska hrana, svakako su Međimurski dvori koji su svoju ponudu obogatili novim turističkim proizvodom pod nazivom Međimurski tradicijski stol. Ideja o samom Međimurskom tradicijskom stolu produkt je koronakrize sa željom da se ponuda tradicionalnih međimurskih jela kao osnovni identitet ruralnog turizma približi turistima i našim gostima. Ovaj novi turistički proizvod, zamišljen je kao nedjeljni ručak u paketu s raznim jednodnevnim izletima po Međimurju.

Na stolu se može naći najmanje pet vrsta mesa iz tradicijskih paceva odnosno marinada, nekoliko vrsta domaćih međimurskih priloga, domaći kruh i peciva, devet vrsta salata te deserti. Cijena menija je 110,00 kuna, a za gotovinsko plaćanje cijena je 95,00 kuna dok gosti mogu konzumirati hranu u neograničenim količinama. Potražnja za slobodnom stolicom je velika, stoga ukoliko želite probati delicije s međimurskog tradicijskog stola, osigurajte svoje mjesto prethodnom rezervacijom. Međimurski tradicijski stol poslužuje se svake nedjelje od 12 do 15 sati, a ponuda jela dostupna je na FB stranici restorana Međimurski dvori, najkasnije u petak uoči nedjelje kada se isti poslužuje.

U Međimurskim je dvorima svake nedjelje, od 12 do 15 sati, na Međimurskom stolu dostupna paleta proizvoda tradicionalne međimurske kuhinje...
- Srcem i dušom posljednjih deset godina radimo kao destinacijska menadžment kampanja. Možda nije najbolje vrijeme, ali tu pronalazimo šansu da u ovom periodu ljudima ponudimo drugačiji, intimniji, personalizirani turizam s puno više ljudskosti i pažnje koju ova destinacija može ponuditi, kako bi gosti sa sobom ponijeli iskustvo putovanja o kojemu će sa zadovoljstvom pričati drugima, zaključila je T. Martinjaš.