PR članci 20.07.2020. 11:57. Zadnja izmjena: 20.07.2020. 12:04.

Sveti Urban

Što u sklopu kampanje Međimurje daje više nudi Vinarija Lovrec?

Već nekoliko generacija obitelji Lovrec iz Svetog Urbana njeguje tradiciju uzgoja grožđa i proizvodnje zdravih i autentičnih vina. - Ekologija je glavna nit vodilja naše butikne vinogradarsko - vinarske proizvodnje. Vina su iskrena, prirodna i s pečatom godišta, a najbolje ih je upoznati na izvorištu, u kušaonici vina, istaknula je Jasna Lovrec.

Gosti ovdje mogu doći na svojevrsni wine wellness i educirati se o ekološkim vinima i vinskoj kulturi u zagrljaju stoljetnih platana, čuvarica starog povijesnog podruma i etnografske zbirke uvrštene u popis kulturnih dobatra RH. Također, Vinarija Lovrec podržava održivi turizam koji uključuje upoznavanje prirodne i kulturne baštine, a svako vino ima svoju posebnu priču koju će domaćini rado ispričati kroz edukativne degustacije koje provode i na stranim jezicima (engleski, njemački i francuski), što se pokazalo praktičnim za tvrtke koje posluju sa strancima. Osim toga, uz prethodno dogovorene i najavljene prezentacije ljubiteljima vina nastoje individualnim pristupom približiti fizički i kulturni terroir mikrolokaliteta svoga imanja.

U sklopu kampanje Međimurje daje više za goste je dostupna besplatna vinska tura kroz podrum iz 16. stoljeća, razgled etnografske zbirke te kušanje četiri vrste vina za individualne goste ili manje skupine do pet osoba. Potrebna je prethodna najava i rezervacija na: [email protected]

Međimurje daje više!