PR članci 07.01.2016. 08:30. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:30.

Vodeća regionalna šoping destinacija

Supernova Varaždin: donacija malim sportašima vrijedna 15.000,00 kuna!

One-stop-shopping retail park SUPERNOVA Varaždin, vodeća regionalna trgovačka destinacija vrijedna ca. 30 mil. €, rado sudjeluje u projektima humanitarnog karaktera, stoga je ulazak u 7. godina poslovanja, nakon uspešnog otvorenja trgovina BauWelt, Moda Sport Outlet, H18 Megastore, PittaRosso i restrukturizacije čak 80% većeg Elipsa, simbolično obilježila još jednom u nizu donacija, o čemu možete više pročitati na www.supernova.hr/varazdin, izjavila je upraviteljica Supernove Varaždin Patricija Tkalčec, mag. kroat. i mag. german.

Nogometni klub Varteks iz Varaždina primio je ovih dana vrijednu i super atraktivnu donaciju u vidu originalnih dresova jednog od najpoznatijih njemačkih i općenito europskih nogometnih klubova, Borussije iz Dortmunda. Spomenute dresove za igrače Škole nogometa Varteks-Fotex, koja djeluje u sklopu ovoga kluba, donirala je SUPERNOVA, a da sama primopredaja blagdanskog poklona u aktualnim danima darivanja bude što svečanija, iste je Varteksovim klincima uručio Domagoj Drožđek, 19-godišnji nogometaš iz Varaždina koji već dvije godine igra upravo u dresu dortmundske Borussije.

Reprezentativac BORUSSIJE DORTMUND Domagoj Drožđek i Center Manager SUPERNOVE Patricija Tkalčec, mag. kroat. i mag. german.

Spomenimo i da je donacija dresova Borussije predana generaciji NK Varteksa koja je u 2015. godini ostvarila najveći uspjeh u kratkoj povijesti kluba, osvojivši naslov prvaka Regije Sjever (ispred prvoligaških pogona Slaven Belupa, Međimurja i Varaždina) pa im je i ovaj poklon SUPERNOVE dodatna nagrada za uspješna dosadašnja te motivacija za buduća ostvarenja.

 

Više o ostalim donacijama možete pročitati na:

http://www.supernova.hr/varazdin/hr/posebne-ponude-i-dogadaji-2/fotogalerija-98/humanitarne-donacije-198/

http://www.supernova.hr/varazdin/hr/posebne-ponude-i-dogadaji-2/fotogalerija-98/humanitarno-moto-mrazovi-170/

http://www.supernova.hr/varazdin/hr/posebne-ponude-i-dogadaji-2/fotogalerija-98/humanitarno-kamion-djeda-mraza-166/

http://www.supernova.hr/varazdin/hr/posebne-ponude-i-dogadaji-2/fotogalerija-98/humanitarne-promocije-338/

http://www.supernova.hr/varazdin/hr/posebne-ponude-i-dogadaji-2/fotogalerija-98/humanitarno-biciklijada-100/

Izvor: Supernova arhiva