PR članci 20.09.2017. 09:00. Zadnja izmjena: 04.10.2017. 09:35.

Terme Sveti Martin vam u listopadu donose popuste, dobru hranu, smijeh i Nenu Belana!

U Termama Sveti Martin jesen će proteći uz sport, wellness užitke, smijeh, pjesmu i neizostavnu vrhunsku gastronomiju. Budite dio brojnih događanja te usput uživajte i dobro se zabavite. Terme Sveti Martin pružit će vam sve što trebate.

Kao uvod u jesensku zabavu poslužit će predstava „Ženski razgovori“ koja je posljednji put u Međimurju odigrana prije više od 30 godina. Na komičan način prikazani muško-ženski odnosi, natjerat će vas da se prepoznate u nekim tipičnim situacijama i do suza se nasmijete uz specifični humor srpskog glumišta. Predstava će se održati 1.listopada s početkom u 20 sati u kongresnoj dvorani Termi Sveti Martin, a ulaznice po cijeni od 70 kuna možete nabaviti u Termama Sveti Martin ili u uredu Turističke zajednice Sveti Martin na Muri.

Već sljedeći dan, 1. listopada, svi su pozvani da se priključe još jednoj biciklijadi „Udri po pedali od Varaždina do Termi Sveti Martin“. Start je predviđen u 9 sati ispred Maraschino bara u Varaždinu, a uz nekoliko kontrolnih točki, vozi se sve do Termi. Svi sudionici biciklijade na poklon će dobiti 1+1 ulaznicu za kupanje u The Temple of Life, a sam događaj humanitarnog je karaktera. Ovaj put se donacije prosljeđuju Udruzi za zaštitu mačaka „Sklonište dobrote“.

4. listopada obilježava se Svjetski dan zaštite životinja, a Terme Sveti Martin u sklopu Pet-friendly projekta, sa Skloništem za napuštene životinje „Prijatelji“ iz Čakovca, organiziraju veliki humanitarni koncert „Mi smo njihov glas“. U Centru za kulturu Čakovec u 19:30 počinje glazbeni spektakl, a glavnu zvijezdu večeri, Nenu Belana, pratit će sudionici prošlogodišnjeg TV showa The Voice, Marin Jurić Ćivro, Dino Purić, Mahir Maki Kapetovanović, Vjekoslav Ključarić, Vedran Ljubenko, Eni Jurišić, Elena Stela, Iva Gortan, Jure Brkljača, Antonela Đinđić te profesor glazbe Damir Rodiger koji će im biti u pratnji sa svojim bendom. Ulaznice po cijeni od 60 kuna možete nabaviti u CZK-u, Termama Sveti Martin ili u uredu Turističke zajednice Sveti Martin na Muri, a uz njih dobivate i gratis kupanje u Termama Sveti Martin.

Odlična prilika za opuštanje pruža vam se uskoro, 6. listopada, kad će se u Termama Sveti Martin održati Dan otvorenih vrata Wellnessa. Opustite se u prekrasnom Wellness centru uz masaže, regenerirajte svoje tijelo u Svijetu sauna i napunite se energijom u termomineralnoj vodi. Od 19 sati možete uživati u zvučnoj kupki s gongovima (potrebna je prethodna najava), a osim toga uloviti možete promotivne cijene wellness paketa i poklon bon s 20% popusta za ručak ili večeru za dvoje u restoranu Le Batat. Pozvani ste da isprobate i novost u centru, pravu tajlandsku masažu, a Terme vam pripremaju i iznenađenje (ako niste od onih koji ne vole iznenađenja, sa sobom ponesite svoj najdraži kupaći kostim).

Svake srijede do 13.12. dođite na kupanje u The Temple of Life i ostvarite popust od 50% na standardnu cijenu ulaznice. Prilikom kupnje dočekat će vas kutija u koju ćete moći ubaciti račun sa svojim podacima, a svaki tjedan odabrat će se sretni dobitnik/ica koji/a će osvojiti ručak za dvoje u Pool Loungeu.

Od 13. do 22. 10. održat će se Tjedan restorana. Posjetite Le Batat. Vrhunski kuhari pripremit će vam sljedove od 3 jela uz čašu vina za cijenu od samo 100 kuna, a na vama je samo da odaberete kombinaciju koja vam najviše odgovara.

Nema izgovora za izležavanje na kauču! Terme Sveti Martin vas pozivaju u svoj svijet zdravih užitaka. Vidimo se tamo!

Izvor: Arhiva Terme Sveti Martin