PR članci 23.06.2016. 09:11. Zadnja izmjena: 23.06.2016. 09:17.

Nedjelja, 26. lipanj

Terme Sveti Martin vas pozivaju na treći GIBAJFE(j)ST

Dragi naši, stigle su nam više temperature, vrijeme nam je sve ljepše i ljepše, i ne preostaje nam ništa drugo nego organizirati još jedno aktivno druženje za cijelu obitelj.

Potaknute činjenicom kako je na prva dva Gibajfe(j)sta odaziv bio odličan, Terme Sveti Martin bacile su se u organizaciju sada već trećeg GIBAJFE(j)ST-a, koji će se održati u nedjelju, 26. lipnja s početkom od 16 sati, a na njemu ćete se moći razgibati i zabaviti uz zabavne igre na otvorenome kao što su viseće kuglane, nogo-tenis vodeni biatlon, odbojka s plahtama te disk u dalj, namijenjene cijeloj obitelji.

Najbolja stvar od svega je što su Terme Sveti Martin za sve vjerne polaznike osigurale i bogate nagrade koje uključuju besplatne obiteljske ulaznice za kupanje na bazenima, a osigurane su i bogate nagrade za najbolje i najaktivnije rezultate po pojedinim igrama.

Planirate li svoj vikend provesti aktivno i zdravo, preporučujemo vam da provedete vrijeme na zabavan način u Termama Sveti Martin. Poželite li skoknuti do bazena tu su vam također na raspolaganju novi adrenalinski sadržaji kao i brojni gastronomski punktovi.

NAPOMENA: Sudjelovanje je besplatno!

Sve dodatne informacije potražite na mailu [email protected] ili na broj telefona 099 2693063.

Izvor: Terme Sveti Martin