PR članci 04.04.2016. 07:47. Zadnja izmjena: 04.04.2016. 09:39.

Aktivna i besplatna zabava

Terme Sveti Martin vas pozivaju na GIBAJFE(j)ST i druženje uz Bojana Jambrošića

Poznato je kako su se proteklih dvije godine dolaskom branda LifeClass na upravljačku poziciju, Terme Sveti Martin okrenule k stvaranju "Svijeta zdravih užitaka", što i sama vizija kompanije nalaže. Upravo je i jedan od tih segmenata zdravlje i poticanje ljudi, posebice onih najmlađih, na aktivniji boravak na otvorenom. Potaknuti činjenicom kako treba što više boraviti u prirodi na svježem zraku, Terme Sveti Martin pokrenule su projekt GIBAJFE(j)ST, a koji će se sastojati od ukupno 8 tematskih aktivnih programa za sve one željne dobre zabave.

Prvi događaj će se održati već u nedjelju, 10. travnja s početkom od 15 sati, a na njemu ćete se moći razgibati i zabaviti uz zabavne igre na otvorenome kao što su pikado na boje, twister u prirodi, međimurska alka, piljenje drva, bacanje krugova, disc golf, križić kružić i uz pokoju biciklističku igru.

Na oduševljenje svih mališana, na prvom GIBAJFE(j)ST-u će nam se pridružiti i Bojan Jambrošić koji će otpjevati par pjesama, a za sve one koji se vole fotkati, osigurat ćemo i "Photo corner". Naravno, ništa nije izvedivo bez našeg, sada već stalnog gosta - ponija iz Ponylanda kojeg će svi najmlađi moći i zajahati. Najbolja stvar od svega je što su Terme Sveti Martin za sve vjerne polaznike osigurale i bogate nagrade koje uključuju besplatne obiteljske ulaznice za kupanje na bazenima, a osigurane su i bogate nagrade za najbolje i najaktivnije rezultate po pojedinim igrama.

NAPOMENA: Sudjelovanje je besplatno, a po dolasku, potrebno je izvršiti prijavu na stolu za prijave kako bi preuzeli svoju iskaznicu s kojom možete osvojiti besplatnu obiteljsku ili timsku kartu za kupanje. Više o pravilima sudjelovanja možete saznati na prvom GIBAJFE(j)ST-u u nedjelju, 10. travnja u 15 sati!

Sve dodatne informacije potražite na emailu [email protected] ili na broj telefona 099 2693063.