PR članci 29.01.2018. 10:15. Zadnja izmjena: 30.01.2018. 08:21.

Generator kontinentalnog turizma

Tri nova standarda u LifeClass Termama Sveti Martin

Osim što su generator kontinentalnog turizma u Međimurskoj županiji i okolici, LifeClass Terme Sveti Martin odsad su ponosne i na činjenicu da već usvojenim standardima mogu dodati Meetings, Congress i Bike Hotel standarde.

Iako su Terme Sveti Martin najpoznatije po nedavno renoviranom kupališnom kompleksu unutarnjih bazena The Temple of Life i vanjskom Aquaparku, sam resort pruža mnogo više. Osim što posjetiteljima kontinuirano predstavljaju usvojene novitete iz zdravstvenog turizma, popisu se odsad  mogu nadodati još tri standarda.
Bike, Congress i Meetings Hotel
Hotel Spa Golfer 4* prvi je hotel u kontinentalnoj Hrvatskoj koji je usvojio standard Bike Hotel. Time se posjetiteljima jamči visoki stupanj kvalitete usluge, a osigurana je i bogata biciklistička infrastruktura uz čak 700 kilometara uređenih biciklističkih staza. Slogan TermiSvijet zdravih užitakaovime dobiva još jednu potvrdu u nizu i poziva na zdrav način života uz aktivni odmor u najsjevernijoj hrvatskoj županiji. 
Uz Bike Hotel, Terme su usvojile još dva dodatna standarda: Meetings Hotel i Congress Hotel. Što to zapravo znači za krajnje korisnike objasnila je direktorica hotelskih operacija Jelena Berečić: „Posebni standardi koje smo dobili daju i nama, a i gostima jednu dobru informaciju. Nama je to potvrda da je sve što smo do sad radili po pitanju stvaranja kvalitete za kongresne goste, a isto tako i za naše bicikliste, preraslo u kvalitetan proizvod i uslugu koja je na kraju i prepoznata i nagrađena posebnim standardima. Gostima je to prepoznatljiv pečat kvalitete jer znaju da su sigurni u našim rukama i da će dobiti visok nivo usluge. Velika nam je čast što smo prvi u Hrvatskoj dobili posebni standard za Bike hotel jer je to stavka na kojoj gradimo našu priču aktivnosti i zdravog života.“

Ovime se zaokružuje cjelokupna ponuda – gastronomija, wellness, zdravstveni, kongresni, kupališni i sportski turizam nalaze se u jednoj jedinoj točci – LifeClass Termama Sveti Martin. 

Izvor: LifeClass Terme Sveti Martin