PR članci 08.02.2017. 14:28. Zadnja izmjena: 13.02.2017. 06:59.

Osvojite buket za Valentinovo

U Čakovcu otvorena cvjećarnica Weddings By Štefanija koja vam daruje buket iznenađenja

Danas (srijeda, 8. veljače) je otvorena nova cvjećarnica u Čakovcu na adresi Park Rudolfa Kropeka 1. Cvjećarnica Weddings By Štefanija specijalizirana je za vjenčanja pa vam tako nudi mogućnost dekoriranja prostora gdje će se odvijati vaša svadba i vjenčanje, ukrasit će automobil za mladence, izraditi kitice te vjenčani buket prema vašim željama i olakšati vam organizaciju vašeg važnog dana. U svojoj će cvjećarnici u Čakovcu, koja izgleda kao mali raj za ljubitelje cvijeća i kreativnosti, vlasnica Štefanija Perko rado ugostiti mladence i osobno dogovoriti sve detalje oko organizacije. Mladenci mogu doći s gotovom idejom, koju će u skladu s mogućnostima Weddings by Štefanija realizirati, a svojim će idejama i prijedlozima pomoći paru kod nedoumica što odabrati za najsretniji dan u životu kako bi on prošao onako kako su ga oduvijek zamišljali. Cvjetne kreacije među priloženim fotografijama samo su mali izbor od onoga što mogu izraditi za vas.

U cvjećarnicu su, osim već spomenutih mladenaca, dobrodošli svi! Kod njih možete kupiti buket cvijeća, bilo veliki ili mali, šareni ili čokoladni, a za vas će i aranžirati poklone na najposebniji način. Maštovite ruke u Weddings by Štefanija prate svjetske trendove, ali i osmišljavaju originalne cvjetne instalacije pred kojima bez daha ostaju ljubitelji cvijeća. Posjetite ih na adresi Park Rudolfa Kropeka 1, Čakovec i odaberite nešto najljepše za sebe ili svoje najdraže.

RADNO VRIJEME:

Ljetno - od ponedjeljka do petka od 8-19 sati i subotom od 8 do 14 sati

Zimsko- od ponedjeljka do petka od 8-18 sati i subotom od 8 do 14 sati

NAGRADNA IGRA

Jedan naš čitatelja ili čitateljica na Valentinovo osvaja buket iznenađenja iz cvjećarnice Weddings by Štefanija. Od kojeg će biti cvijeta i hoće li biti sladak, šaren ili jednobojan dobitnik će tek vidjeti, no ono što znamo, bez ikakve dvojbe - biti će PREDIVAN. Ako ga baš VI želite osvojiti ispunite evo što morate učiniti:

  • Lajkajte našu Facebook stranicu list Međimurje
  • Dodajte službeni profil cvjećarnice za prijatelja - ovdje
  • Bit će nam drago ako komentirate ovdje članak ili Facebook post nagradne igre i kažete kako vam se sviđa cvjećarnica (nije obavezno)
  • Javite se sa svojim osobnim podacima (ime, prezime i mjesto stanovanja) na naš mail [email protected] i kratko napišite kome i zašto ćete pokloniti buket iznenađenja.

Igramo se do nedjelje navečer, a u ponedjeljak ujutro na dnu ovog članka objavljujemo dobitnika ili dobitnicu kojeg će buket čekati u utorak, na Valentinovo, 14. veljače u cvjećarnici Weddings by Štefanija.

DOBITNICA JE: Tea Tratnjak