PR članci 23.12.2019. 13:36. Zadnja izmjena: 30.01.2020. 13:25.

Tvrtka Euroland iz Čakovca

Upravljanje zgradama uz ISO 9001 i novi vizualni identitet

Iza tvrtke Euroland, više je od 20 godina kvalitetnog i uspješnog upravljanja višestambenim te poslovnim zgradama na području cijele sjeverozapadne Hrvatske, ali i šire. Osim direktora mr.sc. Renata Slavičeka, dipl. ing. građ., trenutno su zaposlena tri djelatnika građevinske i ekonomske struke. U suradnji s provjerenim partnerima, priznatim u svojoj struci, specijalizirani su za upravljanje višestambenim i poslovnim zgradama te prate najnovije trendove. Sposobnost da se prihvate složenih zahvata u obnovi zgrada dokazali su kroz uspješne rekonstrukcije, a tržište svakim danom sve više prepoznaje kvalitetu pa tako, 2019. godinu završavaju s brojkom većom od 150 zgrada za koje su im suvlasnici povjerili upravljanje njihovom nekretninom.

VIZUALNI IDENTITET

U skladu s modernim trendovima tvrtka Euroland, redizajnirala je logotip koji se nije mijenjao još od samih početaka. Na jednostavan, a opet privlačan način, s jednostavnim, modernim i čistim linijama osvježili su postojeći. - Prepoznatljiva plava plava boja zadržana u novom logotipu označava naš kontinuiteti, dok slovo E, simpatično ukomponirano simbolizira oblik zgrade, a ujedno je početno slovo naziva tvrtke. Osim što označava travnatu površinu, zelena boja ima više značenja, pa tako stilizirana ruka koja drži zgrade na dlanu simbolično predstavlja stvarnu brigu o zgradama, kao i smjer prema zelenoj gradnji te označava i upravljanje zgradama na ekološki prihvatljiv način, objasnio je direktor Slaviček.

Direktor tvrtke, Renato Slaviček

POTVRDA KVALITETE

Njihov sustav upravljanja kvalitetom u održavanju zgrada u graditeljskom i funkcionalnom smislu potvrđuje certifikat ISO 9001, kojeg posjeduju od sredine ove godine. Spomenuti certifikat omogućava im bolje praćenje poslovnih procesa, kako bi u slučaju primjedbe ili reklamacije detektirali izvor problema te ga što učinkovitije i brže otklonili. Iza njih su i brojne energetski obnovljene zgrade, a s obzirom na najavu Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja za novim krugom energetske obnove, u skoroj će budućnosti s novim fasadama zasjati još nekoliko zgrada u Čakovcu i Varaždinu za koje pripremaju projekte.

Izvor: 3374