PR članci 20.09.2017. 09:00. Zadnja izmjena: 14.05.2018. 08:33.

Strategija poslovnog upravljanja centrima SUPERNOVA Varaždin i Koprivnica

Uspješna 2 shopping centra i 400-ak radnih mjesta!

Prošle i pretprošle subote shopping centri SUPERNOVA Varaždin i Koprivnica, smješteni na zemljištu ca. 115.000,00 m², proslavili su svoj 8. rođendan. Godina je brzo proletjela, a SUPERNOVA je ponovno utvrdila poziciju omiljene obiteljske trgovačke destinacije žitelja Međimurske županije.

Na prepunom parkiralištu specijaliziranog trgovačkog centra u Varaždinu mogle su se osim varaždinskih automobilskih registracija uočiti i brojne čakovečke, koprivničke pa čak i krapinske. Vjernim kupcima tradicionalno je poklonjena vesela i zabavna proslava za sve uzraste. One najmlađe posjetitelje shopping park je častio kokicama, zabavnim lunaparkom i bazenom s brodićima, brojnim kreativnim radionicama, jednako kao i raznim animacijskim aktivnostima koje uključuju nastupe sjajnih plesnih skupina i maskota te brojnim nagradnim igrama.

Profesionalno i društveno odgovorno upravljanje

Podsjetimo, iza imena SUPERNOVA Varaždin stoji projekt nagrađivane moderne ca. 30 mil. € vrijedne investicije koja s oko 200 zaposlenih i međunarodnim izborom trgovina na 56.000 m² zemljišta objedinjuje sve potrebe jedne obitelji te već osmu godinu zaredom svojim uspješnim djelovanjem bilježi ne samo status vodeće trgovačke lokacije u ovom dijelu Hrvatske, nego i konstantnu tendenciju rasta poslovanja, a Supernova razvija svoje trgovačke centre u moderne i suvremene shopping objekte, s fokusom na zadovoljstvo kupaca i posjetitelja.

Međimurcima i dalje - najdraži

Tradicionalnim pjevanjem pjesme Sretan ti rođendan, svi okupljeni poželjeli su još puno uspjeha svom omiljenom shoping parku te kako to priliči svakom rođendanskom slavlju, krenuli stvarati red za tortu. 

Voditelj programa, Mario Valentić i upraviteljica dvaju centara SUPERNOVA Varaždin i Koprivnica Patricija Tkalčec, mag. kroat. i mag. german., razrezali su i ogromnu rođendansku tortu te sve počastili.

Posjetitelje je u Varaždinu posebno razveselio koncert grupe Begini, koji su svojim zabavnim repertoarom rasplesali sve okupljene, dok se za rođendansku proslavu u Koprivnici pobrinuo Halid Bešlić i bend.