PR članci 27.12.2017. 00:00. Zadnja izmjena: 28.12.2017. 08:50.

Euroland

Uspješno upravljanje zgradama već 20 godina

Tvrtka Euroland d.o.o. prošlog je tjedna obilježila 20 godina kvalitetnog i uspješnog upravljanja zgradama na području cijele sjeverozapadne Hrvatske te apartmanskog naselja u Biogradu na moru. Svečanim okupljanjem predstavnika stanara, poslovnih partnera i djelatnika podsjetili su na težak početak poslovanja koji su prevladali predanim radom i kontinuiranim pružanjem kvalitetne usluge, opravdavajući povjerenje sve većeg broja suvlasnika zgrada. Od početka upravljanja zgradama pa sve do umirovljenja 2014. godine, vlasnik i direktor tvrtke bio je Stjepan Posedi, dok je današnji vlasnik i direktor mr.sc. Renato Slaviček, dipl. ing. građevine.

Direktor Eurolanda Renato Slaviček i umirovljeni direktor Stjepan Posedi

Jasno definiran odnos s klijentima i provjereni poslovni partneri

Tvrtka je specijalizirana za upravljanje višestambenim i poslovnim zgradama , prate najnovije trendove, a jasno definirani odnos s klijentima rezultira uzajamnim povjerenjem na obostrano zadovoljstvo. - Nismo i ne želimo biti tek „računovodstveni servis koji samo tiska uplatnice i vrši naplatu, mi upravljamo zgradama i održavamo ih u graditeljskom i funkcionalnom smislu, naglašava Slaviček. Kako bi uspješno upravljali zgradama, surađuju isključivo s provjerenim partnerima, priznatim u svojoj struci odnosno, onima koji iza sebe imaju višegodišnje iskustvo. Svoju sposobnost kod obavljanja složenijih zahvata, Euroland je dokazao na dotrajaloj zgradi u čakovečkoj Kolodvorskoj ulici, 2004. godine, o čemu je svojevremeno već bilo riječi u listu Međimurje. Bila je to jedna od prvih uspješnih obnova fasada na višestambenoj zgradi na području cijele Republike Hrvatske.

Euroland danas

-Glavna nit vodilja unatrag 20 godina poslovanja je stvaranje povjerenja, neke su zgrade u međuvremenu promijenile upravitelje, no 100 novih odlučilo je svoje upravljanje povjeriti nama, istaknuo je direktor Slaviček. Tržište svakim danom sve više prepoznaje kvalitetu pa tako, Euroland 2017. godinu završava s brojkom od 138 zgrada kojima upravlja, odnosno s 2 100 stambenih i poslovnih prostora. Danas najviše radimo sanacije krovova, dimnjaka, obnavljanje liftova, izgradnju nadstrešnica i tome slično, a najveći problem s kojim se srećemo je odlazak kvalitetnih i pouzdanih majstora u inozemstvo, rekao je Slaviček. Trenutno je najaktualnija energetska obnova stambenih zgrada. Naime, još 2016. godine pokrenut je natječaj koji je u međuvremenu i zatvoren, no do danas nisu potpisani svi ugovori. Euroland je uspio ugovoriti obnovu i čeka realizaciju za 5 zgrada, dok je obnova već započela na šestoj, koja ja od drugog upravitelja prešla u Euroland. Navedena sufinanciranja realiziraju se preko upravitelja, no na način da se s računa zgrade u potpunosti plate svi troškovi, a nakon toga od Fonda slijedi povrat sredstava.

 

www.euroland.hr
[email protected]
040 853 - 330

Izvor: List Međimurje, 25.12.2017.