PR članci 24.08.2020. 12:36. Zadnja izmjena: 24.08.2020. 12:38.

Međimurje daje više!

Vinarija Horvat partner je kampanje Međimurje daje više

Cilj spomenute kampanje je ostvarivanje što boljeg turističkog prometa u nadolazećim mjesecima.

U suradnji s Turističkom zajednicom Međimurske županije kroz naredna izdanja lista Međimurje predstavit ćemo partnere kampanje „Međimurje daje više” koja traje od 15. lipnja do 15. rujna ove godine.

Cilj spomenute kampanje je ostvarivanje što boljega turističkog prometa u nadolazećim mjesecima. Svaki gost koji u smještajnom, ugostiteljskom ili drugom turističkom objektu u Međimurskoj županiji potroši najmanje 250 kuna (jednokratno), dobiva bonus u obliku kupona. Komercijalni partneri uručuju kupon pri realizaciji usluge, odnosno prilikom dolaska u smještajni objekt, a kod ugostiteljskih usluga nakon plaćanja računa. Dobivenim kuponom gost može besplatno jednokratno posjetiti jedan od javnih turističkih sadržaja i lokaliteta ili jednokratno koristiti jednu od turističkih usluga koje će donirati partneri u projektu. Popunjavanjem podataka na poleđini kupona automatski se sudjeluje u nagradnoj igri. Istražili smo što nude pojedini subjekti uključeni u ovu promotivnu kampanju.

VINARIJA HORVAT

Među vinogradima koji se protežu pitomim međimurskim brežuljcima oko Štrigove nalaze se i nasadi Vladimira Horvata i njegove obitelji iz Svetog Urbana. Na temeljima koje je prije četrdesetak godina izgradio Josip Hudin, otac Vladimirove supruge Danice, obitelj Horvat je nastavila graditi vinogradarsku tradiciju u koju se kasnije uključila i treća generacija, sin Robert sa suprugom Ivanom. Stalnim ulaganjima u poboljšanje vlastite vinske ponude, te uz mnogo truda i rada uspjeli su se svrstati među prepoznatljiva prezimena međimurske Vinske ceste.

U ponudi imaju sorte sauvignon, rajnski rizling, graševinu, bijeli pinot, muškat žuti. Posebno su ponosni  na svoj pušipel koji je zbog velikog potencijala i kvalitete iznimno cijenjen. Kao i svaka ozbiljna vinarija, nude i vlastitu mješavinu: ovdje je to Horvatov izbor. 

U sklopu kampanje “Međimurje daje više”, donosioci kupona mogu degustirati vino Vinarije Horvat. Obavezna je prethodna najava na broj telefona 091 889 2393.