Zdravlje i ljepota 07.05.2018. 08:50. Zadnja izmjena: 07.05.2018. 08:53.

U Donjem Kraljevcu pokrenut novi trend

Međimurska snaha, rodom iz Mostara, maderoterapijom oduševila Međimurke

Međimurska snaha iz Mostara, Marijana Tisaj, majka dvojice sinova, Ariana i Artura, ljubav prema šminkanju pretvorila je u vlastiti posao. - Iskustvo u modelingu stekla sam na Fasion Weeku, raznim photoshootinzima te snimajući reklame i zapravo sam često bila ta koju se šminka pa sam brzo usvojila znanja o tome kako sve funkcionira te je tako krenula moja priča, zaključuje Tisaj. - Prijateljice, rođakinje često su me tražile savjet, sve dok ih jednog dana nisam počela šminkati za posebne prigode, dodala je. Njezin najveći uzor poznata je vizažistica Lada Mitrašinović kod koje je isklesala svoj zanat. Uz majčinske obveze, konstantno napreduje u svome poslu, usavršava se i prati najnovije trendove, a dosad je certifikate stekla kod Ines Jarak i Ane Minić. Za izgled novootvorenog salona zasluge pripisuje suprugu Martinu, koji je od velike pomoći ne samo u opremanju već i u izradi profesionalnih fotografija koje su u ovom poslu od iznimne važnosti.

Maderoterapija

Početkom godine najavila je novitete, a u ožujku završila edukaciju i uvrstila nove usluge u ponudu salona. Maderoterapija, popularno nazvana ‘masaža oklagijama’ preporuča se svima koji se žele osloboditi celulita na nogama, bedrima, zadnjici ili trbuhu. Radi se o obliku masaže koji je razvijen u Kolumbiji, a kod kojeg se koriste specijalni masažeri napravljeni isključivo od prirodnog materijala točnije, od drveta. -Primarna zadaća ove anticelulitne tehnike je stimulacija limfne, ravnomjernim i ritmičkim pokretima, što je i osnovni korak u borbi protiv narančine kore, ističe Tisaj. Stimulirajući limfu osim željenog estetskog efekta postiže se kompletna detoksifikacija i relaksacija organizma, dodaje. Uspješno uklanjanje tvrdokornog celulita prenijela joj je poznata majstorica Snežana Rulić, u medijima prozvana Sneki – ubojica celulita. Pitanje koje se nameće samo od sebe kada vidite bodljikave valjke jest – boli li ova vrsta masaže? -Ono što je sigurno je da svako mehaničko tretiranje celulita gotovo uvijek malo boli, ali bol se svodi tek na prvih nekoliko tretmana i nije ništa što je teško za izdržati. Važno je naglasiti da se masirati mogu muškarci i žene pa čak i trudnice kod kojih sprječava oticanje nogu, dok je maderoterapija posebno pogodna za sportaše kojima raztvara nakupine mliječne kiseline, naglašava Tisaj.

Potamnite bez UV zračenja

Sun Makeup koji se koristi u ovom studiu ljepote izrađen je od prirodnih sastojaka i trenutno daje tamniji, ujednačeniji ten čiji efekt traje danima. Međimurke i Međimurci sada će moći tamniti i njegovati kožu bez da istovremeno upijaju štetno UV zračenje.

Sun Makeup pruža savršen ten u samo nekoliko minuta:

↪100% prirodno, sastojci proizvedeni od šećerne trske

↪Bez UV zračenja, trenutno daje tamniji i ujednačeniji ten

↪Boja traje danima, bez mrlja i tragova na odjeći

Studio ljepote MT nalazi se u sklopu Maraton kompleksa u Donjem Kraljevcu, na adresi Kolodvorska 54. Za više informacija obratite se na 099 325 0761 ili na fb stranicu:
MT Studio ljepote.

 

Izvor: 3288