Znanost i tehnika 05.10.2017. 00:00. Zadnja izmjena: 05.10.2017. 14:08.

Međimurci u digitalnom marketingu

United We Click – KG Media postala članica BlueAlliance grupe koju čine Google Premier Partner agencije iz CEE regije

Devet Google Premier Partner agencija iz CEE regije koje su specijalizirane za područje digitalnog marketinga potpisale su ugovor o zajedničkoj suradnji na internacionalnoj razini od kojih je jedna i KG Media koja ima jedan od ureda u Tehnološko Inovacijskom Centru Međimurje gdje radi naših 8 vrijednih međimuraca.

BlueAlliance je poslovna grupa koju čini devet europskih digitalnih agencija iz Hrvatske, Češke, Poljske, Mađarske, Litve, Rumunjske, Slovačke i Ukrajine. Tvrtke koje su osnovale BlueAlliance grupu žele proširiti svoje usluge i aktivnosti izvan svojih država te nuditi usluge na ostalim CEE tržištima. Glavna ideja grupe je održavanje partnerskog odnosa, razmjena i prijenos znanja i iskustva vezanih uz lokalna i internacionalna tržišta, te razmjenu informacija o navikama korisnika na određenim područjima.

Proces osnivanja i suradnje je započet 2016. godine te je doveo do suradnje kvalificiranih agencija koje dijele slične vrijednosti, misije i specijalizacije. Agencije u grupi su neovisne te iskusne i specijalizirane u području digitalnog marketinga – sve agencije su Google Premier partneri te provode usluge digitalne analitike, optimizacije za tražilice, plaćenog oglašavanja i oglašavanja na društvenim mrežama.

BlueAlliance grupu čine sljedeće agencije:

  • KG Media (Hrvatska),
  • Bluerank (Poljska),
  • Aweb (Ukrajina),
  • WebDigital (Rumunjska),
  • Effectix (Češka),
  • eStrategai (Litva),
  • Growww Digital (Mađarska),
  • INTREN (Mađarska),
  • Pizza SEO (Slovačka).

BlueAlliance grupa osnovana je sa svrhom da pomogne klijentima svih agencija u ispunjenju ciljeva povezanih s razvojem i širenjem na CEE tržišta.

Sporazum o suradnji između članica je potpisan tijekom radionice i razmjene znanja i poslovnog iskustva u Poljskoj u organizaciji Bluerank agencije koja je ujedno i inicijator ove grupacije krajem kolovoza 2017. godine. Na radionici su također bili i predstavnici Google-a iz Poljske.

BlueAlliance u brojkama: 388 certifikata, 317 zaposlenika, 1474 projekata, 61 nagrada, preko 15 milijuna eura zakupljenog medijskog budžeta.

BlueAlliance lokalni partner: 
K. G. Media d.o.o.
E-mail: info@kg-media.hr
Telefon: +385 (0)40 395-246
Web: https://kg-media.eu