Godišnjice i slavlja 20.10.2018. 12:37. Zadnja izmjena: 20.10.2018. 12:49.

Sinonim za obiteljski shopping

5 zvjezdanih godina Galerije sjever

Danas, 20. listopada, Trgovački centar Galerija sjever slavi 5 godina uspješnog poslovanja. Zbog svoje lokacije i popularnih brandova, Galerija sjever odmah nakon otvorenja postala je prepoznatljiva po širokoj ponudi za obavljanje cjelokupne obiteljske kupnje i samim time nezaobilazno mjesto za kupce i posjetitelje s područja Međimurja, ali i susjednih županija te pograničnih slovenskih krajeva. Podsjetimo, u ožujku ove godine zvijezde Galerije sjever dobile su i pojačanje, odnosno dograđen je drugi dio shopping parka na 4.000 metara kvadratnih na kojima se smjestilo sedmnaest novih brendova. Prostor Centra proteže se ukupno na čak 12.000 metara kvadratnih, prilagođen je kretanju osoba s invaliditetom kao i roditeljima beba kojima je na raspolaganju baby room, a nalazi se u neposrednoj blizini caffe bara. Također, u blizini ulaza u trgovinu Spar smješteni su bankomati, a kupcima i posjetiteljima na raspolaganju je i 350 besplatnih parkirnih mjesta.

5 ZVJEZDANIH GODINA

Vjernim kupcima poklonjeno je cjelodnevno rođendansko slavlje za sve uzraste, najmlađi su tako uživali u facepaintingu te druženju s maskotama Galerije sjever, a bilo je i besplatnih kokica, kestena, šećerne vune, balona, kuhanog vina kao i brojnih drugih poklončića popraćenih živom glazbom i DJ-ima. 

Na samom početku dobrodošlicu je prisutnima poželjela direktorica trgovačkog centra Maja Đurkin Međimurec, a u svečanom rezanju torte pomogao je i glavni promotor rođendana i animator slavlja, glumac Jan Kerekeš. Za veselu atmosferu ispunjenu pozitivnim emocijama zaslužan je cijeli marketinški tim Galerije sjever koji se pobrinuo da i same najave rođendana budu maštovite i zainteresiraju što širu javnost.

Uz Jana Kerekeša koji je u video skečevima dočaravao događanja, medije su preplavili prepoznatljivi crveni vizuali sa šaljivim sloganima poput: 'Što dojde, dobi', 'Tamburaši nebu, al' bu fest' i drugima. Tokom dana, posjetitelji će uživati u popustima i pogodnostima koje su pripremili Spar, C&A, Müller, JYSK, PEPCO, New Yorker, Tedi, Sportvision, Takko Fashion, Deichmann, Kik, Ronis, Ronis, Zoo City, Galileo, s.Oliver, froddo, posteljina.hr, Briljant, farmacija, srebrnarnica Dominik, Zlatarna Celje, Simple, Flora, Top Shop, Hrvatska Lutrija, Mjenjačnica Dabo, a nakon shoppinga okrijepa ih ćeka u Laganini bar-u i Caffe bar- u “Galerija”.