Godišnjice i slavlja 01.09.2018. 15:13. Zadnja izmjena: 01.09.2018. 15:15.

Donja Dubrava

IZ SVIJETA TIŠINE U BRAČNU SREĆU: Vjenčali se Dalibor i Mirjana

U subotu, 18. kolovoza svoje bračno DA izrekli su 37-godišnji Dalibor Međimurec i tri godine mlađa Mirjana Drumlić iz okolice Ptuja. Dan poslije, na travnjaku Nogometnog kluba Dubravčan Donja Dubrava, sreću su im zaželjeli u ime Dubravčana predsjednik kluba Franjo Knez, a u ime Daliborovih suigrača kapetan momčadi Dominik Jadan. U ime sudačke trojke, a prije prvenstvene utakmice s NK Vidovčan, to je učinio Damir Aldić.

Prije tri godine sreli su se na jednom skupu osoba oštećena sluha i tada je začeta ljubav koja je okrunjena spomenutog dana.

Dalibora ističemo posebno, a prvi put smo o njemu pisali prije četiri godine, kao nogometaša kojemu je njegov talent još 2004. godine otvorio vrata hrvatskog nogometnog reprezentativca gluhih i nagluhih osoba koje je selekcije i danas član, a neki je popularno zovu „tihi vatreni„. Kroz to vrijeme iza njega je niz zapaženih službenih europskih nastupa, Unatoč godinama Dalibor je i dalje standardni prvotimac, središnji je igrač obrane, a kada zatreba svoju visinu koristi u napadačkim redovima. Zbog izrazitog odraza, dobre igre glavom nerijetki ga zovu „skakačem nebeskih visina“ koji i dalje ostaje vjeran Dubravčanu i „repki“.


Dalibor i Mirjana su isprava odlučili živjeti u Donjoj Dubravi za koju Mirjana kaže kako su ovdje svi od reda dobri i ljubazni ljudi, ljudi otvorena i široka srca. Njihova svadba bila je posebna. Okupila je 220 uzvanika što iz Hrvatske, dio iz Slovenije. - Bilo je nezaboravno, ističu Daliborovi roditelji, mama Dragica i tata Ivan, a na sve to je posebno ponosna njegova sestra Ivana Vučenik.