Godišnjice i slavlja 26.11.2019. 13:38. Zadnja izmjena: 30.01.2020. 13:21.

U zelenom smjeru

Proslavljeno 25 godina uspješnog rada i razvoja tvrtke Ambijenti

Već dva i pol desetljeća tvrtka Ambijenti projektira i ozelenjuje brojne površine, upravlja poslovnim zgradama te održava čistoću mnogih objekata diljem Hrvatske. Vlasnik i direktor Pero Vidović, svoje je poslovanje usmjerio na ispunjenje potreba klijenata kako bi postao pouzdan partner za mnoge zahtjeve naručitelja te danas sa svojih 86 djelatnika nastoji pružiti usluge u ugovorenom roku, uz jamstvo kvalitete kao najvrijedniji nematerijalni kapital poduzeća koji klijenti prepoznaju i cijene.

Prošlost ne mogu promijeniti, ali budućnost želim. Ovom mišlju upustio sam se u avanturu stvaranja uspješnog poduzeća, bez kapitala, strojeva i nekog tko će mi osigurati posao, imao sam samo snažnu želju i samopouzdanje... Ponosan sam što čista obraza i punog poslovnog integriteta trajemo već 25 godina, iz malog provincijskog poduzeća izrasli smo u ozbiljno poduzeće - majstore zelenila. Zahvaljujem svima koji su u našem poslovnom putu pokazali povjerenje, naklonost, pomoć, ohrabrenje te geste poslovnosti i ljudskosti koje čovjek ne susreće uvijek, a svi ih trebamo. Želim svima energije, strpljenja i snage da zajedno idemo ka novoj obljetnici, zeleno i čisto, istaknuo je direktor Pero Vidović

Jubilej uspješnog rada i razvoja poslovanja svečano je obilježen minulog četvrtka u društvu djelatnika, poslovnih partnera i suradnika, predstavnika gospodarstva, političkih djelatnika te brojnih uzvanika u čakovečkom Hotel Park.

Izvor: 3370