Godišnjice i slavlja 12.10.2019. 13:06. Zadnja izmjena: 14.10.2019. 12:08.

Sinonim za obiteljski shopping

Šest zvjezdanih godina Galerije Sjever

Veselo je danas u najvećem shopping centru naše županije. Galerija Sjever slavi šestu godinu poslovanja i za svoje je posjetitelje i kupce osigurala mnogo sadržaja, popuste i zabavu za sve generacije. Zbog svoje lokacije i prepoznatljivih brandova, Galerija Sjever nezaobilazno je mjesto za druženje i obavljanje cjelokupne obiteljske kupnje Međimuraca, ali i kupaca iz susjednih županija te pograničnih slovenskih krajeva.

Prostor centra proteže se na 12.000 metara kvadratnih, prilagođen je kretanju osoba s invaliditetom, kao i roditeljima beba kojima je na raspolaganju baby room. Također, u blizini ulaza u trgovinu Spar smješteni su bankomati, a na raspolaganju je i 350 parkirnih mjesta.

Rođendansko slavlje 

Uz brojne popuste koje su pripremili zakupci, vjerne je kupce Galerija Sjever dočekala i s brojnim iznenađenjima. Glazbena podloga brine za dobru atmosferu tijekom cijelog dana, a čak dvije velike torte bile su poslužene točno u 12 sati. -Prije svega, voljela bih zahvaliti našim posjetiteljima što kupuju u Galeriji Sjever već šestu godinu. Prošle godine, dogradnjom centra upotpunili smo ponudu i sad se ovdje zaista može naći za svakoga ponešto. Kako sve ne bi ostalo na riječima, uz zabavu za najmlađe i puno dobre hrane i pića, Centar svakih pola sata nagrađuje jednog sretnika poklon bonom od 500 kuna, istaknula je Maja Đurkin Međimurec, direktorica Galerije Sjever.

Prepoznatljiva maskota STC-a Galerija Sjever uveseljavala je mališane, koji su najviše uživali u Kids fun zoni, gdje su se uz profesionalne animatore i face painting, mogli okušati i u dječjem rodeu, kostimiranoj alci, mužnji mehaničke krave, metloboju te brojnim drugim sadržajima. Svakih pola sata maskota je ulazila u jednu od trgovina i sirenom označila kupca koji se u tom trenu našao na blagajni. Nakon toga, sretnike je direktorica Đurkin Međimurec obradovala poklon bonom od 500 kuna, a uz besplatne kestene i bogat glazbeni program, članovi Lovačkog društva Fazan Dekanovec – Podturen pripremili su lovački bograč kojeg se jelo slušajući tamburaški sastav Svirci.

Pod krovom Galerije Sjever smještene su trgovine TOP SHOP, Galileo Outlet, DOMINIK srebrnarnice i zlatarnice, KiK, Müller, Deichmann, Takko Fashion, New Yorker, C&A, SPAR, s.Oliver, Ronis, Sport Vision, PEPCO, TEDi, JYSK, Mjenjačnica Dabo, Cvjetna poklon galerija FLORA, Frizerski salon Simple, Posteljina.hr, Zlatarna Celje, Froddo, ZOO City, Briljant, Hrvatska Lutrija, Farmacia te tri ugostiteljska objekta, Galerija Caffe bar, Laganini bar i Ekos Cakes.