Godišnjice i slavlja 06.10.2016. 08:41. Zadnja izmjena: 06.10.2016. 08:55.

Tradicionalno rekreativno druženje

Susret dobrih susjeda održan u Maloj Subotici povodom 15. obljetnice POU-a Novak

Povodom 15. obljetnice rada Pučkog otvorenog učilišta Novak iz Male Subotice, prošle subote, 1. listopada održano je tradicionalno rekreativno druženje Susret dobrih susjeda. Ovo jedinstveno rekreativno natjecanje zajednički su organizirali POU Novak, M auto Start Mala Subotica i Udruga sportske rekreacije Sport za sve Mala Subotica. Uz obljetnicu poduzeća, slavila se i 10. obljetnica otvorenja velikog poslovnog objekta u Čakovcu, a vlasnik Franjo Novak slavio je rođendan.

Kao i prijašnjih godina, i ovog je puta u zanimljivim rekreativnim natjecanjima sudjelovalo sedamdesetak zaposlenika, poslovnih partnera i suradnika POU Novak i M auto Start te tridesetak članova Udruge Sport za sve. Igrala se odbojka i mali nogomet, a svi okupljeni mogli su se okušati i u boćanju (parovi), bacanju potkove, činkanju, gađanju čunjeva, pikadu i visećoj kuglani.

Ljiljana Šipuš, predsjednica USR Sport za sve Mala Subotica, uručila je bračnom paru Novak prigodni poklon i zahvalnicu USR Sport za sve. Zahvalnica im je uručena za dugogodišnju uspješnu suradnju i razvoj rekreacije na lokalnoj razini. Gostoljubivi domaćini i ovog su seputa iskazali pripremivši za sve sudionike obilje jela i pića, dok su članice Sporta za sve pripremile brdo finih, domaćih kolača.

Druženje, uz pjesmu, ples i veselje, potrajalo je duboko u noć. Poseban štimung ovom druženju dali su i članovi LOKA benda iz Goričana, kao posebno iznenađenje i poklon Franji Novaku za rođendan.