Kultura i prosvjeta 18.01.2017. 08:21. Zadnja izmjena: 18.01.2017. 08:21.

Promocija u šenkovečkoj knjižnici

Biserka Vuković: Glavni pokretač života je ljubav!

Čakovčanka Biserka Vuković predstavila je pred kraj godine knjigu Zapisi iz snene duše publici okupljenoj u Knjižnici i čitaonici Šenkovec. Autorica koja se uz pisanje poezije i proze bavi i slikarstvom iza sebe ima nekoliko izložbi, a prije dvije godine izdala je svoj prvijenac Naše kraljevstvo.

Svjetlo dana ugledao je i drugi uradak koji objedinjuje kratke priče autoričina osobna promišljanja o svijetu pri čemu je glavni pokretač njezina života i motiv koji se proteže kroz pisanje ljubav.

Svoje emocije i misli prenijela je prilikom promocije knjige i šenkovečkoj publici u čemu su joj pomogli umjetnici Zoran Kelava i Dragutin Paksec te egzotične trbušne plesačice preloške skupine Talisman, koji su pripremili pravu gozbu za sva čula – od orijentalnih zvukova do tekstova hrvatske renesanse.

Biserka Vuković

Ulogu moderatora preuzeo je Draš Mihinjać. Spisateljica koja za sebe kaže da se lakše izražava pisanjem i bojama na platnu, nego govorom, najavila je da će u narednom razdoblju svoje čitatelje iznenaditi još dvjema zbirkama pjesama koje su u pripremi.