Kultura i prosvjeta 12.06.2018. 08:48. Zadnja izmjena: 12.06.2018. 08:55.

U srijedu i četvrtak, 13. i 14. lipnja

DaDa godinu zaokružuje produkcijom s devet predstava

Kraj je školske godine, a samim time i vrijeme za završne produkcije dramskih grupa Dramskog studija Dada. Ove je godine u radu studija sudjelovao rekordan broj djece i mladih, a novost je i grupa prosvjetnih radnika koji su se priključili u drugome polugodištu. Svaka je grupa napravila kratke predstave koje će na produkciji odigrati za rodbinu i prijatelje. 

S obzirom na veći broj sudionika i grupa, produkcija će se održati dva dana, u srijedu, 13. lipnja, te u četvrtak, 14. lipnja. 

U srijedu, s početkom u 20 sati, bit će izvedene predstave "Pismo iz Zelengrada'' i ''Maca Papučarica'' (voditeljica Jelena Dokleja), ''Dan prijateljstva'' (voditeljica Tasjenka Žnidar), ''Tamo gdje su divlji stvorovi'' i ''Re: Rosas & Harms'' (voditeljica Tanja Novak)

Drugog dana s početkom u 20 sati na repertoaru su predstave "0% tolerancije'' (voditelj Bruno Kontrec), ''Osam prosvjetnih jahačica apokalipse i jedan Pero'' (voditelj Davor Dokleja), ''Prosvjedujemo, dakle, onda'' (voditelj Alen Barbić), ''U.Z.O.P.'' (voditelj Neven Matoša)

UIaz je besplatan

Upad je besplatan, a nagrada čak 9 različitih predstava.