Kultura i prosvjeta 30.07.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:33.

DARKO DRAGIČEVIĆ: OBILJEŽIT ĆEMO DAN POBJEDE BICIKLISTIČKIM MARATONOM

 

Međunarodna policijska udruga IPA - Klub Međimurje u suradnji s IPA-om Hrvatske Sekcije organizira biciklistički maraton policajaca od Čakovca do Knina povodom Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti.

 

Start je 2. kolovoza 2015. godine i tog dana se vozi dionica od Čakovca do Petrinje. Druga etapa je od Petrinje preko GP Maljevac do Bihaća, a treća od Bihaća do Gračaca. Posljednja ruta će se voziti od Gračaca do Knina u koji se stiže 5. kolovoza. Po bicikliste će doći autobus, u kojem će stići i dio članova kluba te će se prisustvovati proslavi Dana pobjede u Kninu! Ovime IPA Hrvatska sekcija i međimurski Klub nastoje promovirati druženje i prijateljstvo među policajcima mimo službenih dužnosti.

 

Polazak biciklista iz Čakovca predviđen je 2. kolovoza u 7:30 sati na Franjevačkom trgu ispred Crkve sv. Nikole biskupa, gdje će sudionike blagosloviti gvardijan Franjevačkog samostana pater Željko Željeznjak.

 

Pokrovitelji maratona su Međimurska županija i tvrtke koje podržavaju aktivnosti IPA Kluba Međimurje kojeg vodi Darko Dragičević. (AL)

 

Izvor: 3144