Kultura i prosvjeta 15.11.2016. 08:24. Zadnja izmjena: 15.11.2016. 08:27.

Petak, 18. studenog u 18 sati

Mirjana Krizmanić o svojoj knjizi O životinjama i njihovim ljudima

Predstavljanje knjige Mirjane Krizmanić "O životinjama i njihovim ljudima" održat će se u petak, 18. studenog u 18 sati u Knjižnici "Nikola Zrinski" Čakovec. Naša ugledna psihologinja Mirjana Krizmanić svoje je bogato profesionalno i životno iskustvo ovaj put pretočila u knjigu o životinjama i svim vrstama dobrobiti koje nam suživot s njima donosi.

U knjizi autorica otkriva koliko je druženje sa životinjama blagotvorno za naše emocionalno i fizičko zdravlje te kako djeluje na odnose u obitelji i društvu. Zanimljive informacije o terapijskim i rehabilitacijskim životinjama, psima vodičima, životinjama koje sudjeluju u različitim vrstama liječenja ljudi te pomažu u spašavanju tijekom poplava, požara ili ratnih stradanja, potaknut će nas da promijenimo uvriježene stavove o životinjama i prihvatimo ih kao odane doživotne suputnike i suradnike.

"O životinjama i njihovim ljudima" poučna je i zabavna knjiga koja će razveseliti mnoge ljubitelje životinja i vlasnike kućnih ljubimaca, ali i otkriti im nove činjenice o suživotu s njima.

Ulaz slobodan!

Izvor: Gordana Vidović