Kultura i prosvjeta 28.04.2020. 07:30. Zadnja izmjena: 28.04.2020. 07:33.

Poziv studentima

Mursko Središće: Nagrada za iznimno uspješnog studenta Magna cum laude

Odbor za javna priznanja i drugih priznanja Grada Mursko Središće raspisao je Javni poziv za predlaganje kandidata za dodjelu javnih priznanja. Javna priznanja Grada Mursko Središće su: Nagrada Grada Mursko Središće za životno djelo „Dr. Jakov Kostović“, Povelja „Počasni građanin grada Mursko Središće“, Nagrada grada Murskog Središća „Ivan Šubić“, Povelja „Lapornik“, Nagrada: iznimno uspješan student „MAGNA CUM LAUDE“ i Javno priznanje gradonačelnika grada Mursko Središće.

Nagrada: iznimno uspješan student „MAGNA CUM LAUDE“ dodjeljuje se iznimno uspješnim studentima u nastavi i stečenom znanju, ali i promicanju i izvan nastavnim aktivnostima, a osobito doprinose prepoznatljivosti grada Mursko Središće kao mjesta susreta znanja, kulture i običaja. Nagrada se dodjeljuje prema propisanom pravilniku i to dvije nagrade za dvoje iznimno uspješnih studenata s područja grada Mursko Središće. Nagrađeni studenti nagrađuju se godišnjom nagradom u visini od 4.500,00 kuna i dobiva se plaketa.

Prijedlozi za iznimno uspješne studente se upućuju u pisanom obliku na adresu GRAD MURSKO SREDIŠĆE, GRADSKO VIJEĆE – Odbor za dodjelu javnih priznanja, Trg bana Jelačića 10, najkasnije do 04.05.2020. godine, do 12 sati bez obzira na način dostave.

Grad Mursko Središće poziva studente da se prijave ili da prijave svoje kolege za dodjelu nagrade: iznimno uspješan student „MAGNA CUM LAUDE“.