Kultura i prosvjeta 13.09.2016. 12:07.

Filmovi različitih žanrova

Najava tjednih filmskih projekcija u Domu kulture Grada Preloga

Dom kulture Grada Preloga, po prvi put od svog postojanja organizira tjedne filmske projekcije. Razlog tome su filmoljupci koji uskoro mogu uživati u filmskim naslovima, osim vikenda i u danima tjedna (srijeda i četvrtak). Prikazivat će se filmovi različitih žanrova, od horora do animiranih filmova i komedija. Tako u filmovima mogu uživati svi generacijski uzrasti. Prvi film kreće s projekcijom u srijedu i u četvrtak (14. i 15. rujna), u terminu od 20 sati.


O filmu koji će igrati

  • SAUSAGE PARTY (Continetal) 18+

REDATELJ: Conrad Vernon, Greg Tiernan 

ŽANR: animirani, komedija

ULOGE: Seth Rogen, Jonah Hill, Kristen Wiig, Michael Cera, James Franco, Danny McBride, Salma Hayek, Bill Hader, 
Paul Rudd, Edward Norton

TRAJANJE FILMA: 89 minuta 

SADRŽAJ FILMA: SAUSAGE PARTY je jedinstvena komedija kakvu do sada nikada niste imali prilike vidjeti! To je, naime, prvi animirani film u povijesti koji će zaigrati u kinima, a koji nosi službenu cenzorsku oznaku +18 – što znači da se nikako ne preporučuje za mlađe od 18 godina. Već sam trailer najavio je o kakvoj urnebesnoj (i izuzetno prostoj) komediji se radi u kojoj je glavni lik Frank, hrenovka koja će predvoditi skupinu prehrambenih proizvoda na epskom putovanju otkrivanja prave istine o tome što se događa nakon što hrana napusti udobnost polica dućana. Uz gomilu izrazito živopisnih, na jeziku nimalo šarmantnih, a u tijelu poprilično promiskuitetnih likova, SAUSAGE PARTY priuštit će vam 90 minuta čiste filmske zabave kakve ste rijetko ili gotovo nikada imali prilike vidjeti u kinima.


Iz Doma kulture pozivaju sve ljubitelje filmova i one koji će to tek postati, da dođu u Dom kulture te da oplemene svoj društveni život i život Grada Preloga.