Kultura i prosvjeta 22.07.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:33.

OD 7. DO 9. KOLOVOZA FESTIVAL FORESTLAND: Elektronska glazbena scena u Brezju

Festival Forestland će se i ove godine održati od 7. do 9. kolovoza u Brezju, kamo će se sliti velik broj zaljubljenika u elektronsku glazbenu scenu. Festival je tijekom proteklih godina postigao iznimnu pozornost medija te postao jedan od najposjećenijih događaja navedenog glazbenog pravca. 

 

- Ove godine po prvi puta na festivalu Forestland nastupaju neka od najpoznatijih imena internacionalne elektronske glazbene scene uz do sada neviđenu audio-vizualnu produkciju, a kao predvodnike najavljujemo Sick Individuals te Dubvision (DJ dvojci koji redovito nastupaju na najvećim svjetskim festivalima elektronske glazbe poput Tomorrowlanda, Ultra Music Festivala te surađuju s poznatim glazbenicima poput Davida Guette, Rihanne, Martina Garrix-a i ostalih). Uz njih će na festivalu nastupiti preko 30 regionalnih DJ imena iz Hrvatske, Slovenije i Srbije, a od posebnih gostiju festivala izdvajamo Kostu Radmana (HR), Josha Somena (SLO), Claya Clemensa (SLO), Timo G (SLO), DJ Playu & Architecta (SRB) te Sashu Mikaca te Z'Spina - kaže u ime organizatora Zrinko Kutnjak.

 

Forestland 2015. će pratititi i kamp koji će svima omogućiti bezbrižno uživanje u svim sadržajima koje ovogodišnje izdanje festivala nudi te adrenalinski park s bazenima i bogatim zabavnim i rekreacijskim sadržajima. Ulaznice za ovaj iznimno zanimljiv događaj dostupne su putem sustava Entrio - www.entrio.hr i  putem službenih Forestland promotivnih kanala. Informacije o festivalu se mogu pronaći i na službenim internetskim stranicama www.forestland.hr i putem društvenih mreža.

Izvor: 3143