Kultura i prosvjeta 19.02.2018. 08:11. Zadnja izmjena: 19.02.2018. 08:15.

Sveti Martin na Muri

Održano regionalno natjecanje Gastro za I. regiju - Središnja Hrvatska

U Svetom Martinu na Muri u Hotelu Spa Golfer održalo se regionalno natjecanje učenika ugostiteljsko – turističkih škola u obrazovnom sektoru za turizam i ugostiteljstvo-GASTRO 2018. - za I. regiju – Središnja Hrvatska. 

Na natjecanju je sudjelovalo više od 60 učenika i učenica u 8 disciplina, koje su se sastojale od 5 gastronomskih i 3 hotelijersko turističkih disciplina. Ponos viđenim izrazio je i Kvakan koji je svim dobitnicima poželio mnogo uspjeha i sreće u nadolazećim aktivnostima te skorom državnom prvenstvu koje će se održati u Malom Lošinju. Nagrade najboljima podijelila je viša stručna savjetnica za turizam i ugostiteljstvo Monika Belle. Učenici ugostiteljsko – turističkih smjerova iz srednjih škola Grada Zagreba, Zagrebačke županije, Krapinsko zagorske županije, Sisačko – moslavačke županije, Karlovačke županije, Varaždinske i Međimurske županije još jednom su pokazali svoju kreativnost i znanje.

Spomenimo kako su samu svečanost zatvaranja svojim nastupom oplemenile članice školskog zbora Srednje škole Prelog uz voditeljicu profesoricu Đurđicu Katanec.