Kultura i prosvjeta 27.03.2020. 12:48. Zadnja izmjena: 27.03.2020. 12:54.

Varaždinska televizija

Prijenos svete mise iz Varaždinske biskupije gledajte nedjeljom na VTV-u

Varaždinska televizija pokriva svojim signalom područje cijele Varaždinske biskupije te će na taj način vjernici koji namaju pristupa Internetu i drugim kanalima moći pratiti prijenos svete mise iz Varaždinske katedrale ili neke od župa Varaždinske biskupije u narednim vremenima. - Svjesni smo da svi vjernici imaju pristup Hrt-u, no voljeli bismo omogućiti vjernicima na neki način identifikaciju s Varaždinskom biskupijom, da im njihovi župnici i biskup pošalju riječi podrške i ohrabrenja u ovim danima, javljaju iz Varaždinske biskupije.

Varaždinska biskupija u suradnji s VTV-om želi omogućiti vjernicima Varaždinske biskupije sudjelovanje u nedjeljnom misnom slavlju. Zbog toga će svake nedjelje biti organiziran prijenos svete mise kako bi i oni vjernici koji nemaju pristup drugim kanalima mogli pratiti svetu misu iz varaždinske katedrale ili jedne od župa varaždinske biskupije.

  • Na 6. korizmenu nedjelju 29. ožujka u 9 sati bit će prijenos svete mise iz župne crkve sv. Nikole u Varaždinu, koju će predslaviti župnik preč. Stjepan Najman.

Raspored narednih prijenosa - za nedjelju Cvjetnicu te Veliki tjedan i Uskrs javit ćemo naknadno.