Kultura i prosvjeta 12.03.2020. 13:20. Zadnja izmjena: 12.03.2020. 13:32.

Festival završio

Prijevremeno završio 11. Tjedan smijeha Kerekesh teatra

- Iznimno nam je žao, no moramo vas obavijestiti, da se od ovog trenutka otkazuju sve predstave na 11. TJEDNU SMIJEHA prema preporuci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Vlade Republike Hrvatske tj. prema preporuci da se odgode svi skupovi iznad 100 ljudi, javljaju iz Kerekesh teatra.

Za ulaznice kupljene na blagajni u HNK u Varaždinu povrat novca moći ćete ostvariti od ponedjeljka 16. ožujka do petka 20. ožujka isključivo na blagajni HNK u Varaždinu. 

Za ulaznice kupljene putem interneta povrat novca biti će izvršen na račun s kojeg je i plaćeno. Molimo Vas za strpljenje. Svakome ćemo uz povrat napisati i mail, kojim ćemo Vas obavijestiti o povratu, stoji u njihovom priopćenju.

  • Festival je, iako prijevremeno, službeno završen, a nagradu publike “NAJJAČI SMEHEK” osvojila je predstava UDAVAČE - Hit Teatra iz Zagreba, s ukupno 182 smeheka (skupne reakcije publike).

Nagrade publike na 4. međunarodnoj izložbi karikaturista na temu “Smijeh je lijek” prema glasovima publike (uključujući 316 glasačkih listića) dobili su: Žarko Radanović iz Varaždina (najbolja portretna karikatura) i Krešimir Kveštek iz Vrbovca (najbolja geg karikatura).

Premijera nove komedije Kerekesh Teatra “RINGIŠPIL” biti će održana kada će situacija biti pod kontrolom. 

- Neizmjerno smo Vam zahvalni na svakom smijehu, na velikom interesu za predstavama, podršci i ponosni smo što nitko od naše publike nije donio, ni odnio virus iz kazališta, poručuju iz Kerekesh teatra.

Festival je posjetilo više od 10.500 ljudi u nepunih šest dana, tako da festival Tjedan smijeha i dalje ostaje najveći i najposjećeniji kazališni festival u Hrvatskoj.