Kultura i prosvjeta 20.09.2018. 09:49. Zadnja izmjena: 20.09.2018. 09:56.

Udruga studenata Međimurja

Provjerite Kam na faks 2018. u petak, 28. rujna u Srednjoj školi Čakovec

Nova školska godina je započela, a s njome i nove brige ovogodišnjih maturanata. Vjerojatno postoje još mnogi neodlučni, ali i oni koji već dobro znaju na koji bi se fakultet htjeli upisati, međutim svaka informacija zlata vrijedi. Stoga je Udruzi studenata Međimurja, u suradnji sa Srednjom školom Čakovec, zadovoljstvo najaviti projekt Kam na faks 2018. koji će se održati u petak, 28. rujna u dvorani za predavanja u Srednjoj školi Čakovec od 12 do 14 sati.

Ovaj projekt je zamišljen na način da se budućim brucošima (i onim mlađima) prezentiraju fakulteti iz svih krajeva Lijepe naše, kako bi se oni mogli orijentirati s obzirom na njihove interese za daljnjim školovanjem.

Kroz opuštenu atmosferu i na zabavan način buduće pripadnike akademske zajednice informira se o općenitim stvarima što se tiče fakulteta kojeg bi pohađali, o predmetima koje je potrebno položiti na državnoj maturi, studentskom životu, te o svemu što ih zanima i o čemu imaju pitanja vezano uz studiranje.

Međimurski studenti s raznih fakulteta u Hrvatskoj spremno će odgovarati na pitanja svojih budućih kolega, dati im poneki savjet za učenje i usmjeriti ih ka novom razdoblju njihova života.

Svi maturanti su pozvani!

Evo i Facebook događaja.

Izvor: Lovro Horvat, tajnik USM