Kultura i prosvjeta 13.11.2016. 10:16. Zadnja izmjena: 13.11.2016. 10:19.

U Čakovcu, 16. studenog

Večer knjige i dobrih emocija uz Ingrid Divković i Alis Marić

U srijedu, 16. studenog u Gradskoj kavani Čakovec s početkom u 19 sati, održat će se večer knjige i dobrih emocija uz Ingrid Divković i Alis Marić. Književnu večer zajednički organiziraju blog ČITAJ KNJIGU i stranka Pametno.

Pozivamo vas na ugodno druženje s autoricom dviju knjiga Ingrid Divković, koja će predstaviti svoju drugu knjigu "Knjiga za Divlju ženu" te blogericom Alis Marić, autoricom najpopularnije stranice i bloga o knjigama "ČITAJ KNJIGU". Nakon dvije, do posljednjeg mjesta popunjene promocije u Zagrebu, jednog vrlo emotivnog druženja u Rijeci, čarobne promocije u Šibeniku i prekrasnih druženja u Omišu, Kaštel Sućurcu i Opatiji, "KNJIGA ZA DIVLJU ŽENU" dolazi u Čakovec.

Autorica inspiraciju za ovu knjigu duguje Clarissi Pinkoli Estes, autorici knjige "Žene koje trče s vukovima". Ova knjiga nikada ne bi bila napisana da u autoričinom životu, u vremenu čitanja spomenute knjige i vremenu nakon, nije bilo prisutnosti Ljubavi, duha i nečeg većeg od nje same. "KNJIGA ZA DIVLJU ŽENU" je knjiga kratkih poetsko/proznih zapisa divlje snage koja progovara kroz jednu ženu. To je knjiga utjehe i knjiga ljubavi.

Knjigu ćete moći kupiti po promotivnoj cijeni, a očekuju vas i Ingridine poruke u obliku naljepnica te prelijepe šalice Čitaj knjigu. Ulaz je slobodan.