Kultura i prosvjeta 01.02.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:36.

Vijesti...

ČAKOVEC

Od E do Z

Predstava Od E do Z komedija je o tragediji dvaju glumaca (Enis Bešlagić i Zlatan Zuhrić) koji su nekad bili poznati, priznati i slavni - a onda, kako to već obično biva, nestanu s javne scene i padnu u zaborav. Predstavu je režirao Rajko Minković, a možete je (u sklopu tribine Čakovec četvrtkom) pogledati u četvrtak, 4. veljače, od 20 sati. (th)

MALA SUBOTICA

Tamburaši i gosti

Tamburaši KUU-a Zvon iz Male Subotice pripremili su koncert s gostima koji će se održati u malosubotičkom društvenom domu 7. veljače, od 15 sati. (d)

ČAKOVEC

Drugo izdanje Vižara

Početkom godine iz tiska je izašlo drugo prošireno izdanje knjige pjesama Vižar sam zemlje dušu kaj ima Vladimira Mihaljevića Kantora. Knjiga je bogato opremljena fotografijama međimurskih motiva Dubravka Lesara, Krune Heidlera i Erike Braun. Recenzenti su prof. dr. sc. Stjepan Hranjec i Ivan Pranjić, prof. Predstavljanje izdanja bit će upriličeno u ožujku. (rt)

ČAKOVEC

Zabavimo se kreativno

U sklopu radionica u čakovečkoj Knjižnici Nikola Zrinski danas i sutra od 16 do 17.30 sati izrađivat će se maske. Radionica pod nazivom Maskirajmo se namijenjena je djeci i mladima u dobi od 11 do 16 godina. (rt)

NEDELIŠĆE

Za svirače i pjevače

U tijeku su upisi u školu za synthesizer, harmoniku, glasovir, gitaru, bas gitaru, bubnjeve, saksofon, klarinet, trubu i pjevanje. Nastava se održava u Čakovcu, Nedelišću, Pribislavcu i Prelogu. U SUITI u Nedelišću očekuje vas vlasnik Dean Mošmondor i još desetak najpoznatijih glazbenih stručnjaka i pedagoga. Informacije na 098/74-91-74 i 040/821-732.

Izvor: 2858