Kultura i prosvjeta 14.01.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:02.

Zaplešite u plesnom studiju “KORAK”

Plesni studio Korak je novootvoreni studio u Čakovcu čiji je umjetnički voditelj Virna Hošnjak. Za realizaciju projekta bilo je potrebno puno entuzijazma a studio je osnovan s ciljem da približi ples svima koji ga vole.

 

Virna je svoje plesno iskustvo stekla kroz školovanje u Hrvatskoj i inozemstvu, radeći s vrhunskim plesnim pedagozima i koreografima. Njezin matični studio je plesni studio “Escape” iz Zagreba a polaznica je različitih radionica i seminara na kojima radi s vrsnim koreografima i plesačima.

 

Želja je polaznicima ponuditi što više različitih plesnih smjerova, kako bi jednog dana stasali u kvalitetne plesače, trenere i koreografe. Uz glavni stil koji plesač odabere bitno je da se usvoje osnovni elementi iz drugih stilova, sve zajedno od velike je važnosti za edukaciju plesača. Plesni studio nudi jazz za djecu, juniore i seniore, te rekreativnu grupu za sve koji se žele opustiti od svakodnevnih obaveza uz ugodnu glazbu i jednostavne plesne kombinacije.

 

U studiju “Korak” odražava će se radionice i redoviti seminari, te otvoreni satovi s kvalitetnim pedagozima iz Hrvatske i okolice koji rade na području hip hopa, suvremenog plesa, break dance-a i drugih plesnih tehnika. 

 

Upisi su u tijeku, svi zainteresirani za više informacija mogu se javiti na e-mail adresu – virnahosnjak@yahoo.com ili na broj telefona 095 509 6579 !

Izvor: 3116