Najavljujemo 26.04.2018. 14:33. Zadnja izmjena: 26.04.2018. 14:34.

Praznik rada

Besplatni grah, Dobre vibracije, igre i nagrade u Termama Sveti Martin

Ispred Puba Potkova u LifeClass Termama Sveti Martin Praznik rada obilježit će brdo odlične zabave, nagrade i besplatni grah, a za odličnu atmosferu pobrinut će se bend Dobre vibracije. Povedite obitelj i prijatelje i zajedno provedite dan na otvorenom.

Da su Međimurci marljivi i radišni, znaju već svi. No, upravo oni koji neprestano rade zaslužuju odmor i mali predah. Savršena prilika za to je već tradicionalna proslava Praznika rada ispred Puba Potkova u sklopu Termi Sveti Martin.

Što vas sve čeka?

Ovaj Praznik rada neka bude dan kad ćete se opustiti, zaboraviti na brige i posvetiti se obitelji i prijateljima. Zato u 11 sati budite ispred Puba Potkova i dođite na već tradicionalni besplatni grah. Bend Dobre vibracije počinje sa svirkom u 12 sati. Ako ih još uvijek niste imali priliku čuti, dođite i uvjerite se da će vas potaknuti na veselje i zabavne aktivnosti koje su vam pripremile Terme Sveti Martin.

U 12 sati također počinju zabavne igre za najmlađe, ali i one starije koji će se prepustiti djetetu u sebi. Neke od igara su piljenje trupaca, bacanje kamena s ramena, bacanje potkove i 4 u nizu. Za sve pobjednike igara Terme su pripremile i nagrade:

  • 2 sata tenisa za 2 osobe
  • 1 sat tenisa za 2 osobe
  • škola disc golfa za 2 osobe
  • ručak u Pubu Potkova za dvoje
  • korištenje saune
  • cjelodnevne i poludnevne ulaznice za bazene za djecu i odrasle

Osim toga, Terme su za klince pripremile i Kids corner s facepaintingom, stoga razveselite svoje najmlađe i zabavite se zajedno. Ne zaboravite da su Terme pet friendly lokacija, zato ne razmišljajte previše trebate li sa sobom povesti i svog četveronožnog prijatelja. Znajte da ste dobrodošli svi – na dvije i na četiri noge.

U slučaju lošeg vremena ili kiše, sve aktivnosti i igre sele se u prostor Puba Potkova. Zato ne brinite o vremenskoj prognozi. Praznik rada Terme će slaviti s vama kao i uvijek.

Napomenimo još da će vas do Puba Potkova sasvim besplatno dovesti turistički vlakić koji kreće iz Lapšine, preko Svetog Martina do LifeClass Termi Sveti Martin. Osim toga, ovom prilikom prikupljat će se i donacije za udrugu Sklonište dobrote iz Čakovca.

Provedite bezbrižan dan s obitelji i prijateljima, dobro se zabavljajte, osvojite nagrade i usput pomozite humanitarcima koji svoje slobodno vrijeme s veseljem provode pomažući onima kojima je pomoć potrebna.
Vidimo se u Termama Sveti Martin!

Izvor: Terme Sveti Martin