Najavljujemo 23.02.2018. 13:57. Zadnja izmjena: 23.02.2018. 14:01.

Čakovec

Besplatno javno predavanje Ayurveda – znanost o životu u ponedjeljak, 5. ožujka

Art of Living i Veleposlanstvo Indije pozivaju sve na besplatno javno predavanje «AYURVEDA – ZNANOST O ŽIVOTU» u Čakovcu, 5. ožujka u 19 sati (ponedjeljak), u zgradi Scheier.

Predavanje, kao i individualne konzultacije, vodit će dr. Nikhil M. Dongarkar, izvorni ayurvedski liječnik iz Indije i predstavnik Sri Sri Ayurvede Europe. Sri Sri Ayurveda, koja je preko Art of Living fondacije dostupna i u Hrvatskoj, nudi osim pulsne dijagnostike i individualnih konzultacija, također i ayurvedske tretmane te prirodnu ayurvedsku kozmetiku i dodatke prehrani od ljekovitih biljaka pripravljenima po ayurvedskim principima, kao i tečajeve kuhanja po načelima ayurvede.

Svi koji iz prve ruke žele čuti i saznati što je Ayurveda i zašto je ona u zapadnim zemljama, pa tako i u Hrvatskoj, sve popularnija kad se radi o liječenju i prevenciji raznih bolesti, koju ulogu u tome igra prehrana i životni stil te kako nam ayurvedski principi mogu pomoći da unaprijedimo svoje psihofizičko zdravlje, dobrodošli ste na besplatno javno predavanje!

Ukoliko želite osigurati mjesto na predavanju molimo potvrdite svoj dolazak e-mailom na [email protected].

Izvor: Mirjana Augustić