Najavljujemo 05.11.2018. 10:53. Zadnja izmjena: 05.11.2018. 11:22.

Od ideje do realizacije

CZK Čakovec: Po kino ulaznice u Web shop!

Centar za kulturu Čakovec uvodi nova tehnološka rješenja za sve svoje filmoljubce i posjetitelje predstava. Klasična prodaja i kontrola karata, jednako kao i ovaj kino aparat na slici, polako ali sigurno odlaze u povijest.

U skladu sa suvremenim tehnologijama i tržišnim trendovima, stručni kolegij Centra za kulturu, na čelu s ravnateljem Ladislavom Varga, odlučio je unaprijediti poslovanje i omogućiti svojim posjetiteljima kupnju ulaznica putem WEB shopa.

Da ti vidim kartu: Snježana Srnec i Ljiljana Petković iz CZK-a te Josip Mošmondor iz MCS-a

Od ideje do realizacije prošlo je nekoliko mjeseci, a izvođač programskog rješenja je tvrtka MCS d.o.o., kao dugogodišnji informatički servis CZK-a.

Za kupovinu ulaznica nije potrebna registracija. Dovoljno je kliknuti na košaricu, odabrati program i sjedalo te provesti kupnju putem kartičnog plaćanja. Na adresu Vaše elektronske pošte stići će ulaznica koju nije potrebno odštampati. Za ulazak u dvoranu dovoljno je kontroloru predočiti broj ulaznice prikazan na zaslonu mobitela. Kontrola valjanosti ulaznice odvija se putem optičkog čitača.

Od ideje do realizacije: Mošmondor Josip i Rajko Bel iz MCS-a te Gordana Lakić i Neven Taradi iz CZK-a

No, ako pak ste sigurniji s papirom, kartu možete odštampati, predočiti kontroloru i uživati u programu. Dobro došli u CZK WEB shop!

Provjera na rukovodećem nivou: Ladislav Varga ravnatelj CZK-a i Zvonko Novak direktor MCS-a.

Izvor: 3315