Najavljujemo 28.08.2017. 13:47. Zadnja izmjena: 28.08.2017. 14:31.

Ljeto na odmaku

Događanja u rujnu u Termama Sveti Martin

Ovogodišnje ljeto polako je na odmaku, a sjećanja s godišnjeg odmora svakim su danom sve više obavijena maglom. Ipak, još nije gotovo! 

  • Počinje se 9. rujna, i to s Cro100, trkačkom utrkom na 100, 50 i 25 km, te štafetom na 100 km. Troje prvoplasiranih utrke na 100 km plasirat će se na državno prvenstvo na 100 km u muškoj i ženskoj konkurenciji.
  • Već idući dan, 10. rujna u Termama Sveti Martin održat će se Sajam vjenčanja i obiteljskih svečanosti. Od 14 do 20 sati izlagači će posjetiteljima predstaviti ono najbolje od svoje ponude. Svi posjetitelji sajma će sudjelovati u nagradnoj igri, a Terme su u tu svrhu pripremile 3 nagrade, vikend u toplicama, Healing liquid pool u poliklinici IQCure te romantična večera u restoranu LeBatat. Posjetite li sajam osvojit ćete besplatnu ulaznicu za bazene + brojne popuste, a pruža se i jedinstvena prilika da sve organizirate na jednom mjestu! Planirajte na vrijeme i spasite se od nepotrebnog stresa. 

  • Nedjelju, 17.9. rezervirajte za sebe i svoju obitelj jer stiže još jedan Gibajfest! Nakon nedjeljnog ručka malo odmorite, a od 15 do 17 sati dođite u Terme Sveti Martin i igrajte se! Brojni animatori pobrinut će se za vrhunsku zabavu u kojoj će uživati i djeca i roditelji, a napomenimo još samo da će Terme Sveti Martin svakog mališana koji će se s nama igrati nagraditi s jednom cjelodnevnom ulaznicom za bazene!

Zaokružite ljeto u Termama Sveti Martin i pripremite se za nadolazeće obaveze na vrijeme.