Najavljujemo 25.04.2019. 13:24. Zadnja izmjena: 26.04.2019. 10:12.

U Đurkinu popusti do 50%

Veliko sniženje uz novo otvorenje

Prodajni centar Đurkin na današnjoj adresi, u Ulici Braće Graner 1 posluje već šesnaest godina te iako su tokom godina prilagođavali interijer zahtjevima tržišta, kupaca i novim trendovima iz branše, ovog su proljeća izveli veliko preuređenje.


U novouređenom prodajnom prostoru poseban naglasak stavljen je na izložbeni salon keramike i sanitarija s proizvodima renomiranih europskih proizvođača.

Za svjež izgled centra, dobar raspored atikala i preglednost svih odjela već nakon ulaska u prodavaonicu, direktorica tvrtke Đurkin Maja Đukin Međimurec zahvale prepisuje prvenstveno djelatnicima tvrtke. - Većina je naših djelatnika s nama ovdje još od samog početka i na to smo izuzetno ponosni. Svi su redom stručnjaci i najbolje poznaju potrebe naših vjernih kupaca, rekla je. 

Odjel elektromaterijala i rasvjetnih tijela sada je na samom ulazu u centar, a uz stručne savjete nude se i nova, pametna rješenja za opremanje svakog doma.

Naravno, nisu zanemareni ni ostali odjeli. Svaki će profesionalni ili hobi majstor sada moći vrlo brzo pronaći apsolutno sve potrebno za radove.

- Naša prednost je u tome što se svakom kupcu pristupa individualno, što zahtijeva veliki angažman s naše strane u smislu vremena, educiranosti i kvalitete, no svakako se sve vraća kad kupci od nas odu zadovoljni i rado se vraćaju, dodaje Đurkin Međimurec. - Uz stručne savjete i vlastita rješenja kupci se kod nas osjećaju i sigurno jer znaju da uvijek ostajemo na raspolaganju i za postprodajne savjete. Hvala svima što nas smatraju pouzdanim partnerom i što nas vjerno prate već više od 15 godina, zaključila je.

U iduća tri dana za kupce su pripremili raznovrsne akcije s čak do 50% popusta, na svakom odjelu imaju i stručne prezentere koji predstavljaju svoje proizvode i od kojih kupci mogu saznati novitete u materijalima i izvođenju radova.

Spomenimo i da su kupci nagrađeni prigodnim poklonima, a mogu se počastiti i s slavljeničkom gastroponudom u dvorištu.