Najavljujemo 22.05.2018. 13:05. Zadnja izmjena: 22.05.2018. 13:05.

Dvorana Obiteljskog centra

Edukacija Cyberbullying - kakve opasnosti vrebaju našu djecu na internetu? u srijedu, 5. lipnja

Roditelje, skrbnike i stručnjake koji rade s djecom i mladima Udruga Zora poziva na još jednu edukaciju u sklopu projekta "Aktivni mladi protiv nasilja".

Edukacija naziva "Cyberbullying - kakve opasnosti vrebaju našu djecu na internetu?" održati će se u srijedu, 5. lipnja, u 17:00 u dvorani Obiteljskog centra, podružnice Centra za socijalnu skrb Čakovec, na adresi Ulica bana Josipa Jelačića 22 („stara vojarna“).

Edukaciju će provesti Dijana Miri, socijalna pedagoginja (Obiteljski centar) koja će Vas upoznati s pojmom vršnjačkog nasilja i pojmom cyberbullyinga te će Vas savjetovati kako spriječiti da dođe do nasilja na internetu i o prevenciji vršnjačkog nasilja. Na predavanju će sudjelovati i gosti predavači iz raznih institucija koji će Vas upoznati s kognitivnim razvojem mladih i procesom prijave vršnjačkog nasilja.

Kako bi na vrijeme osigurali mjesto na edukaciji, najavite svoj dolazak do 04. lipnja putem prijavnice. Edukacija je besplatna. Na edukaciji će svi sudionici dobiti i edukativne letke o prevenciji vršnjačkog nasilja za mlade i za odrasle.