Najavljujemo 16.06.2017. 09:23. Zadnja izmjena: 16.06.2017. 09:30.

Otok mladosti u Ludbregu

Festival „IDEMO OTOK“: Koncerti, kazališna predstava, izložba i niz popratnih sadržaja

Festival „IDEMO OTOK“ održat će se, u organizaciji ludbreške Udruge LUMEN kojoj se po prvi puta pridružila varaždinska Kulturna udruga mladih CENTAR SCENA, po 12. puta i počinje 23. lipnja na Otoku mladosti u Ludbregu.

Što nam festival ove godine donosi?

Od petka 23. do nedjelje 25. lipnja na Otoku mladosti, uz potporu Grada Ludbrega i gradonačelnika Dubravka Bilića, održat će se mnoštvo koncerata, kazališna predstava, izložba, ali i niz popratnih sadržaja, koji će obogatiti program ovog dugogodišnjeg festivala koji okuplja mlade iz Varaždinske županije i šire okolice!

  • Glavni headlineri ovogodišnjeg IDEMO OTOK festivala su najpoznatiji hrvatski metal bend COLD SNAP (Vž) i dugogodišnji punk bend DEBELI PRECJEDNIK (Os) koji će nastupiti u petak (23. lipnja), dok će u subotu (24. lipnja) publiku zabavljati legendarni rock sastav iz Zagorja ZADRUGA i R.H.C.P. tribute bend ONE BIG MOB (Čk).

Uz to, publika će se ove godine moći zabavljati i uz nastupe bendova: jamIT, U pol` 9 kod Sabe, Meant To Be, Bednja, Hrmülja, te DJ Cile i DJ Mile, a uz to u nedjelju 25. lipnja u 21,00 sat, festival po prvi puta ugošćuje i kazališnu predstavu, hit komediju Kerekesh Teatra „UFURAJ SE I PUKNI“ s Ljubomirom i Janom Kerekešom.

Organizatori su također pripremili i zanimljive popratne sadržaje poput izložbe crteža akademske slikarice Maje Mezge (u prostoru Lumen-a), turnira u beli, POI dance-a, odbojke na pijesku, potezanja užeta i drugih sportskih aktivnosti na otvorenom, a za najbolje su osigurane i simbolične nagrade! Važno je istaknuti i to da će već od ponedjeljka 19. lipnja pa sve do petka 23. lipnja mladi oslikavati zid kod Otoka mladosti u sklopu programa STREET ART!

  • Cijena minimalne donacije za ulazak na jedan dan festivala je 30 kuna, a za dva dana (petak i subotu) 50 kuna. Cijena ulaznice za kazališnu predstavu u nedjelju je 30 kuna za odrasle i 20 kuna za djecu. Kampiranje na festivalu je besplatno, isto kao i WIFI, a osigurana je i hrana i piće po povoljnim cijenama, kao i popust za sve koji će na festival doći HŽ- om. Ulaznice se kupuju isključivo na ulazu na festival (mjesta ima dovoljno)!

Link Facebook eventa s detaljnom satnicom...