Najavljujemo 30.07.2018. 13:47. Zadnja izmjena: 01.08.2018. 14:34.

Petak, 17. kolovoza

Forestland se vraća i to u LifeClass Terme Sveti Martin

Ako ste kojim slučajem propustili ovogodišnji Forestland i s nestrpljenjem krenuli odbrojavati dane do idućeg ljeta, možete stati. Forestland će ove godine doživjeti i afterparty, i to 17. kolovoza u Aquaparku LifeClass Termi Sveti Martin.


Festival elektronske glazbe - Forestland nedugo je doživio svoje 6. izdanje, a jedno od glavnih obilježja ovog genijalnog festivala leži upravo u originalnoj lokaciji – usred Međimurja, na livadi. Organizatori Forestlanda savršeno su iskoristili sve prednosti odabrane lokacije, a ono što se na prvu činilo kao nedostatak, majstorski su pretvorili u originalni potpis mladih entuzijasta i zaljubljenika u elektronsku glazbu.

 Forestland – summer beach edition

Organizatori su se ovog ljeta odlučili dodatno poigrati, pa u suradnji s LifeClass Termama Sveti Martin organiziraju i svojevrsni summer beach afterparty. Pogađate, i ovog će puta lokacija dodatno začiniti ionako zavrelu atmosferu među ljubiteljima elektronske glazbe. Afterparty će se održati na vanjskim bazenima LifeClass Termi Sveti Martin – Aquaparku, pa će posjetiteljima osvježenje biti nadohvat ruke. Zato, ako vas je ljetni godišnji odmor kojim slučajem ove godine zaobišao, ne žalujte previše.

Zapamtite: Aquapark LifeClass Termi Sveti Martin, petak 17.8., s početkom u 18 sati. Za upad će biti dovoljno kupiti standardnu ulaznicu za Aquapark, a za atmosferu će biti zadužena 3 DJ-a: Arien, Kay Zrill i DJ Juky

Afterparty afterpartyja? Može.

Bez imalo sumnje, nakon Forestland Afterpartyja tražit ćete još dobrih beatova i glazbe. Prebacite se u Pub Potkova u sklopu LifeClass Termi Sveti Martin i nastavite partijati do jutra uz široku ponudu hrane i pića. Bilo bi uistinu šteta ne iskoristiti energiju Forestlanda, zar ne? Vidimo se!

Više informacija potražite na Facebook ili Instagram profilu LifeClass Termi Sveti Martin. 

Izvor: Terme Sveti Martin, Scribo PR