Najavljujemo 17.09.2020. 08:20. Zadnja izmjena: 17.09.2020. 08:23.

TZ Grada Čakovca

[Jesen u gradu Zrinskih] Izlagači, javite se!

Međimurje svoju bogatu tradiciju nudi na svakom koraku, no uvijek ima mjesta za nove i zanimljive prigode. Turistička zajednica grada Čakovca već tradicionalno prepoznaje važnost okupljanja i prezentacije svega što Čakovec i Međimurje nude na jednom mjestu.

Stoga će se i ove godine u središtu Čakovca po šesti puta održati sajam “Jesen u gradu Zrinskih” u razdoblju od 25. do 27. rujna 2020. godine.

Radi se o sajmu kojim se na simboličan način pozdravljamo od ljeta i pripremamo za jesen. Cilj nam je, kao i dosadašnjih godina na jednom mjestu objediniti eko proizvode, voće i povrće, rakije raznih okusa, med i proizvode od meda, vino i druga pića i delikatese. Ukratko, sve ono što simbolizira jesen.

Stoga Vas pozivamo da prezentirate svoje proizvode te da zajedno obilježimo početak najugodnijeg godišnjeg doba, koje donosi rapsodiju šarenila i boja prije zime.

“Jesen u gradu Zrinskih” provodit će se uz pridržavanje svih propisanih mjera sprečavanja širenja COVID-19 virusa, kao i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Najam javne površine je besplatan za tematske izlagače, a cijena štanda TZ iznosi 200,00 kuna.

Broj izlagačko – prodajnih prostora na sajmu je ograničen, a TZ grada Čakovca kao glavni organizator zadržava pravo odabira ponuda, kao i određivanja mikrolokacije izlagačko – prodajnog mjesta.

Prijave se zaprimaju zaključno do 22. rujna 2020. godine na mail: [email protected] ili poštom na adresu: Kralja Tomislava 1, Čakovec. Za sva dodatna pitanja obratite se u Turistički ured na broj telefona: 040/313-319.

Izvor: TZ Grada Čakovca