Najavljujemo 03.10.2016. 08:15. Zadnja izmjena: 03.10.2016. 08:49.

Pomoć djeci sa sindromom Down

Kalendar Velike i male zvijezde snima se u Termama Sveti Martin od 3. listopada

U LifeClass Termama Sveti Martin od ponedjeljka, 3. listopada počinje već tradicionalno snimanje trećeg po redu kalendara Velike i male zvijezde. I ove će godine kalendar na jednom mjestu okupiti mnogobrojne poznate osobe iz javnog života Hrvatske, a sve s jednim zajedničkim ciljem – pomoć djeci sa sindromom Down.

Nakon velikog uspjeha dosad snimljena dva kalendara volonterskog dvojca - Tamare Peras i Vjerana Žganca Rogulje koji su cijeli projekt osmislili i pokrenuli još prije pet godina, Velike i Male zvijezde postale su prepoznatljive ne samo u Hrvatskoj, već i daleko izvan granice naše zemlje. Nije ni čudo, s obzirom da je riječ o vrlo humanoj namjeri prikupljanja novca za prijeko potrebne terapije i rehabilitacije djece sa sindromom Down, jer nije nikakva tajna da je država novac za djecu s teškoćama u razvoju svela na minimum.

Srećom, u maloj Hrvatskoj ima puno ljudi velikog srca koji su i ovaj put dali nesebičnu podršku te će svojim prisustvom na kalendaru i ove godine pomoći u ostvarenju ovog projekta. Neke od Velikih zvijezda, još većeg srca, ove godine su: glumci popularne serije Zlatni Dvori - Matko Knešaurek i Katarina Baban, voditelji Globotomije - Mirko Fodor i Andro Tomović, jedan od najjačih novinarskih autoriteta u Hrvatskoj i poznato lice NOVE TV - Andrija Jarak, zvijezda serije Novine koja u listopadu kreće s emitiranjem na HRT-u - Zijad Gračić; glumac Ivica Pucar; kraljica estrade Jelena Rozga, pjevač Petar Grašo, frontmen grupe Vatra Ivan Dečak te zvijezda RTL-ovog kuharskog showa 3,2,1, Kuhaj i poznati zagrebački kuhar - Tomislav Špiček.

I ove godine, iza potpisa kalendara stoji trojac – volonteri i autori projekta Tamara Peras i fotograf Vjeran Žganec Rogulja kao i predsjednica Udruge za sindrom Down Međimurske županije Višnja Horvat.

Sve to ne bi bilo ostvarivo bez dugogodišnjih partnera projekta poput HNK-a Varaždin koji je osigurao potrebne rekvizite za snimanje te Studija kose Boris. Naravno, tu su i Terme Sveti Martin kao stari partner gdje se Velike i male zvijezde druže.

Pridružite se snimanju kalendara i svojim prisustvom podržite ovu hvalevrijednu akciju!

Raspored snimanja (zasad potvrđeno):

Ponedjeljak:

  • 10 sati – Andrija Jarak
  • 11 sati – Ivica Pucar
  • 15 sati – Matko Knešaurek i Katarina Baban

Utorak:

  • 14 sati – Petar Grašo, Jelena Rozga i Mirko Fodor & Andro Tomović

Izvor: Terme Sv. Martin