Najavljujemo 26.03.2019. 08:10. Zadnja izmjena: 26.03.2019. 08:13.

Čakovec

Kreće posljednji krug Digitrans radionica

Nećemo puno govoriti o digitalnoj transformaciji. O toj se temi već neko vrijeme puno govori i napisana je hrpa članaka. Sve više poduzetnika prepoznaje koliko je ova tema važna i za njihovo poslovanje, ali ne znaju otkud početi. Potražnja za stručnjacima za digitalnu transformaciju sve je veća, a oni svoje usluge naplaćuju kao suho zlato. Upravo zato, kroz DIGITRANS radionice pokušavamo poduzetnicima približiti digitalnu transformaciju i s njima konkretno raditi na analizi postojećeg i razvoju novog poslovnog modela. U planu su samo još dvije radionice, ako ste zainteresirani, sad je vrijeme da se  prijavite na DIGITRANS radionicu: Razvoj digitalnog poslovnog modela pomoću DIGITRANS metodologije koja će se održati u informatičkoj učionici TICM-a na adresi Bana Josipa Jelačića 22b u petak, 5. travnja u 9 sati, poručuju iz TIC-a.

Radionicu će moderirati Goran Levačić, marketing dizajner u poduzeću Teltech Systems, koji je sudjelovao u kreiranju DIGITRANS metodologije i alata te ima bogato iskustvo u razvoju digitalnog poslovnog modela pomoću DIGITRANS metodologije.

Poželjno je da se svi sudionici radionice upoznaju s DIGITRANS metodologijom razvoja digitalnog poslovnog modela te materijalima i alatima dostupnima na DIGITRANS.me platformi, platforma je dostupna na hrvatskom jeziku što će korisnicima još više olakšati njeno korištenje.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a broj sudionika je ograničen na 15.

Izvor: Tehnološko-inovacijski centar Međimurje