Najavljujemo 01.08.2018. 08:11. Zadnja izmjena: 01.08.2018. 08:17.

Čakovec, 22.12.2018.

Kryder stiže na zimski Forestland!

Iz Engleske tj. Londona stiže nam dosad vjerovatno najveće DJ ime. Naime, na zimskom Winterstory of Forestland nastupit će Chris Knight poznatiji kao Kryder. Engleski DJ na Forest stiže s velikih svjetskih festivala poput Tomorrowlanda, Ultre, Electric Love i mnogih drugih u Čakovcu će priuštit nezaboravnu noć uoči Božića 2018.

Kryder svoj DJ put zna još od mladosti u Manchesteru i nastupa u brojnim klubovima. Kao jedan od najobećavajućijih DJ-a mlađe generacije Kryder slijedi svoje dječačke snove i nakon godina rada, produkcije i nastupa stvara svoje ime i upisuje se na svjetsku kartu vrhunskih umjetnika. Proboj mu je 2013. osigurao single s Axtone Recordsa “Aphrodite” i najavio strelovit uspon. Support mu pružaju i artisti poput Steve Angella, Fatboy Slima, Axwella, Boba Sinlcaira i mnogih drugih, a u 2018. Kryder je pokreće i svoj label Kryteria Records, nadopunu na uspješan podcast Kryteria Radio Show. Njegov drugi label Sosumi records posvećen je mladim umjetnicima kojima daje i PR i marketinški support te platformu za stvaranje.

Top 100 DJ i producent u 2018., Kryder je svakako ime koje će zadovoljiti i najveće ljubitelje elektronske glazbe, dok će njegov nastup biti nezaboravan. 

Zimski Winterstory of Forestland uz support HEP-a i bonbona zapalit će Čakovec 22. prosinca u velikoj dvorani Graditeljske škole, a uz Krydera očekuje nas i zanimljiv program te još nekoliko međunarodnih DJ imena, kao i naši rezidenti i artisti.

Ulaznice potražite na: 

www.forestland.hr / www.ticket2go.hr

https://www.facebook.com/ForestlandFestival 

https://sosumirecords.com/

https://soundcloud.com/kryder

https://www.facebook.com/pg/KryderMusic

Izvor: KB