Najavljujemo 16.07.2018. 12:38. Zadnja izmjena: 16.07.2018. 12:49.

Srijeda, 25. srpnja

Kviz općeg znanja KOZa stiže u Sveti Martin na Muri!

U srijedu, 25. srpnja, s početkom u 21:00, u prostoru Puba Potkova u LifeClass Termama Sveti Martin održat će se 90-minutni kviz općeg znanja koji će se sastojati od stotinjak zanimljivih pitanja raspoređenih u šest različitih kategorija. Uz tekstualna pitanja, bit će i popriličan broj multimedijskih, na kojima će se tražiti prepoznavanje pjesama, filmova, izvođača, serija, itd. Ulaz je za sve sudionike kviza besplatan, a svaka se ekipa može sastojati od minimalno dvije i maksimalno četiri osobe. Bogat nagradni fond omogućili su domaćini iz LifeClass Terma Sveti Martin, a za ugodan provod pobrinut će se organizacijska ekipa KOZe.

KOZa, kviz općeg znanja, pokrenuta je u lipnju 2015. godine, a održava se jednom tjednu u zagrebačkom klubu Metropolis. Do titule najpopularnijeg kluba u Hrvatskoj stigla je zahvaljujući prosječnoj posjećenosti od iznad 200 kvizašica i kvizaša, a službeni državni rekord od čak 101 (uglavnom četveročlane) ekipe postavila je u lipnju 2018. godine. Osim u Zagrebu, KOZa često gostuje diljem Hrvatske u Samoboru, Karlovcu, Virju, Pitomači, Koprivnici, Varaždinu, Rijeci i Županji.

Osnovna ideja KOZe jest pružiti posjetiteljima zabavno, interaktivno i intelektualno stimulativno iskustvo te, zahvaljujući zanimljivom nagradnom fondu, poslati jasnu poruku – znanje se itekako isplati. Dođite u LifeClass Terme Sveti Martin, zaigrajte našu prvu međimursku KOZu, pokažite svoje znanje i zabavite se u super ambijentu Puba Potkove. Vidimo se!

Izvor: Scribo PR